EĞİTİM

Özel Çocuklara Ücretsiz Göz Taraması

 
 186
Özel Çocuklara Ücretsiz Göz Taraması - Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunun Öğretmenlerine, özel Öğrencilerine ve personellerine yönelik özel bir hastane tarafından ücretsiz göz taraması yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunun Öğretmenlerine, özel Öğrencilerine ve personellerine yönelik özel bir hastane tarafından ücretsiz göz taraması yapıldı.

 Hastane yönetimi tarafından göz taraması yapılan özel eğitim öğrencilerine cesaret madalyası ve değişik hediyeler verildi.

Okul Müdürü Mustafa Yiğit, Hastanesi Başhekimine ve Hastane Müdürüne Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okuluna vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Mustafa Yiğit tarafından Hastane Başhekimi Ali Tarık Sakaoğluna ve Hastane Müdürü Gökçe Kaan Alan`a birer plaket takdim edildi.

Hastane Başhekimi, Bafra Özel Eğitim Okulu Müdürüne Hastane olarak özel eğitim öğrencilerine bir şeyler yapabilme fırsatını verdikleri için teşekkür etti. Her zaman Bafra Özel eğitim uygulama okulunun ve özel öğrencilerimizin yanında olduğunu belirtti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Çocuklara Ücretsiz Göz Taraması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0