EĞİTİM

Özel Çocuklar Alaçam`da Gençlik Haftası Kutlamalarına Katıldı

 
 200
Özel Çocuklar Alaçam`daGençlik Haftası Kutlamalarına Katıldı - Osmanbeyli Şht. M. P. Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğü ile Göçkün Yibo` da etkinliklere katıldı.
Bafra Haber

 |  - Osmanbeyli Şht. M. P. Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğü ile Göçkün Yibo` da etkinliklere katıldı.

Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrenci, öğretmen ve idarecileri Engelliler Haftası Kutlamaları çerçevesinde Alaçam İlçesinde Göçkün YİBO Müdürlüğünün kendileri için hazırladığı kahvaltı etkinliğine ve Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası Kutlamaları kapsamında düzenlenen sanatsal ve sportif faaliyetlere katıldı.

Özel öğrenciler ve öğretmenleri, ilk durakları olan Göçkün YİBO`ya vardıklarında okul müdürü Şaban Tongal, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı. Daha sonra kahvaltı programına geçildi. Özenle hazırlanan kahvaltıda öğrencilerin memnuniyeti orada bulunan herkesi mutlu etti. Kahvaltı programı sonrası öğrenciler adeta bir spor kompleksini andıran okul bahçesinde çeşitli spor branşlarında kısa süreli maçlar yaptılar.

Misafir yönetici ,öğretmen ve öğrenciler Göçkün YİBO` dan ayrılmadan önce   Göçkün YİBO` nun misafirperver yönetici ,öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ettiler. Göçkün YİBO Müdürü Şaban Tongal  da özel öğrencileri ve öğretmenlerini ağırlamaktan onur duyduklarını,  ihtiyaç duyulduğunda her zaman üzerlerine düşen görevi seve seve yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Göçkünden ayrılan kafile Alaçam Gençlik Merkezine geldiğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener tarafından karşılandı. Öğrenci ve öğretmenler kendileri için hazırlanan tişört ve şapkaları aldıktan sonra yerlerine geçtiler.

Programın açılış konuşmasını yapan Bülent Şener faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Bülent Şener  "Sayın Kaymakamım ve Belediye Başkanım başta olmak üzere,  programa katılan herkese teşekkür ederim. Bafra`dan programımıza katılan Osmanbeyli Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrenci ve öğretmenlerine hoş geldiniz diyor, onları misafir etmekten onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu faaliyetleri 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası çerçevesinde düzenlemiş bulunmaktayız. Bugünkü etkinliklerimiz öğle öncesi boyama etkinliği ve öğle sonrası spor etkinliği olarak iki aşamadan oluşmaktadır. İnşallah özel öğrencilerimiz buradan mutlu ayrılırlar" dedi.

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ve Belediye Başkanı Hadi Uyar` ın katılımcıları selamlama konuşmaları sonrası boyama etkinlikleri yapıldı. Özel öğrencilerle birlikte orada bulunan herkes boyama etkinliğine katıldı.

Verilen öğlen arasında Alaçam öğretmenevi bahçesinde denize nazır hazırlanan masalarda öğle yemeği yenildi. Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevlileri öğrencilere geleneksel çocuk oyunları oynattılar, çeşitli spor etkinlikleri yaptırdılar. Program gün boyunca eğlenen özel öğrencilere ve öğretmenlerine, öğrencilerde ayrı bir heyecan oluşturan madalya takdimiyle sona erdi.

Okul Müdürü İshak Katipoğlu, "Gerek Göçkün YİBO` da gerekse Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan etkinliklerden çok memnun olduk. Bu etkinliklere bizleri davet eden Göçkün YİBO Müdürü Şaban Tongal ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bülent Şener`e, faaliyetlerin uygulama aşamasında emek sarf eden kurum personellerine, programa katılarak öğlencilerimizle yakinen ilgilenen Alaçam Kaymakamı Sayın Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Sayın Hadi Uyar ve çok değerli protokol ile vatandaşlara öğrenci ve öğretmenlerim adına teşekkür ederim" dedi.

                Kafile eğlence dolu geçen bir günün mutluluğuyla Bafra`ya hareket etti. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Çocuklar Alaçam`da Gençlik Haftası Kutlamalarına Katıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0