EĞİTİM

Özel Bafra Kolejinde Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

 
 102
Özel Bafra Kolejinde Coşkulu 23 Nisan Kutlaması - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Bafra Kolejinde coşku ile kutlandı.
Bafra Haber

 |  - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Bafra Kolejinde coşku ile kutlandı.

Okul bahçesinde yapılan kutlamaya  yaklaşık bin kişi katıldı. Günün aktörleri ise çocuklardı. Çocukların okul bahçesindeki oyun, folklor, dans ve şiir gösterileri izleyenlerin beğenisini topladı.

Okul müdürü Cafer Koç, "Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 96.yılını kutluyoruz.

23 Nisan 1920 günü, Cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adımdır. Devletimizin yönetim sisteminde bu tarihle başlayan büyük değişim, 29 Ekim 1923`te Cumhuriyetin ilanı ile sonuçlanarak, Türk milletinin ufku açılmıştır.

Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözünün anlam ve önemini çok iyi kavramış bir millet olarak, gelecek nesillerimize daha modern bir Türkiye bırakacağımızdan hiç şüphem yoktur. Ülkemize ve yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en temel görevimiz budur.

Tüm ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Bafra Kolejinde Coşkulu 23 Nisan Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0