SPOR

Özçamca`dan Destek Çağrısı

 
 834
Özçamca`dan Destek Çağrısı - 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca 1930 Bafraspor`un  kendi evinde ağırlayacağı Ünyespor için taraftarlara çağrıda bulundu.
Bafra Haber

 |  - 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca 1930 Bafraspor`un kendi evinde ağırlayacağı Ünyespor için taraftarlara çağrıda bulundu.

Kırmızı-Siyahlı ekip 2 Kasım`da kendi evinde oynayacağı Ünyespor karşısında Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca, taraftarlara destek çağrısında bulundu. Özçamca, "2 Kasımda oynayacağımız Ünyespor karşılaşmasına tüm halkımız ve Bafrasporlu taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bafraspor takım her zaman elinden geleni yapıyor. Ünyespor müsabakasında da elimizden geleni yapacağız."  dedi.

Manevi Duygularla Bağlıyız

Maddi sıkıntılar içinde olduğunu belirten Kulüp Başkanı Özçamca, "Maddi sıkıntılar içinde olmamıza rağmen manevi duygular olarak birbirimize bağlıyız. Yaşanılan sıkıntılara rağmen sporcu kardeşlerim bu imkansızlıklar içerisinde Bafraspor Kulübü`ne sorunlarını yansıtmamaya çalışıyor. Sporcu kardeşlerimin bu sağduyularından dolayı teşekkür ederim."  diye konuştu.

 Levent Kantarcı`ya Güveniyoruz

1930 Bafraspor taraftarlarına çağrıda bulunan Başkan Tuncay Özçamca, son olarak ise "Teknik direktör Levent Kantarcı`ya da güveniyoruz. Değerli Bafrasporlulardan istediğim bu maçta takımımıza destek olmamız. Biz kulüp yönetimi olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. 2 Kasım`da Bafrasporluları ilçe Stadyumu`nda Bafraspor`a destek için bekliyoruz."  diye konuştu.

 Kaynak: Arena

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özçamca`dan Destek Çağrısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0