SAMSUN

Oymaağaç Ortaokulu Polonya'da

 
 137
Oymaağaç Ortaokulu Polonya'da - Samsun'un Vezirköprü İlçesi Oymaağaç Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Bülent Çam ile Seyfullah Güdücü, Fidan Akgül ve Zübeyir Çobanoğlu isimli öğrenciler AB Comenius Projesi kapsamında Polonya'ya gittiler
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Vezirköprü İlçesi Oymaağaç Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Bülent Çam ile Seyfullah Güdücü, Fidan Akgül ve Zübeyir Çobanoğlu isimli öğrenciler AB Comenius Projesi kapsamında Polonya'ya gittiler

2013 yılında başlayan AB Comenius projesi kapsamında Polonya'yı ziyaret eden öğrenciler, ilk kez gittikleri yabancı ülkede başta yabancılık çektiklerini ancak zamanla alıştıklarını ifade ettiler.

Farklı kültürler, farklı yerler görmenin kendileri için unutulmaz bir deneyim olduğunu söyleyen öğrencilerin yanı sıra İngilizce Öğretmeni Bülent Çam, "İki yıl sonunda artık projenin sonuna yaklaştık. Bu süreçte öğrencilerin farklı ülkeler görüp ufuklarının açılmasına yardımcı olduğumuz için mutluyuz. İlçedeki tüm okulların AB fırsatlarından yararlanmaları gerekir. Bu projeler öğrencileri öğrenmeye ve farklılıkları keşfetmeye yöneltiyor" dedi.

Oymaağaç Ortaokulu'nun yürütmüş olduğu "Yöresel Kültürlerin Tanıtılması ve Yaşatılması" projesi Mayıs ayında yapılacak İspanya ziyareti ile sona erecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Oymaağaç Ortaokulu Polonya'da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0