GÜNDEM

Otopark Boş, Sokaklar Dolu

 
 106
Otopark Boş, Sokaklar Dolu - Bafra`nın Kızılırmak Mahallesi Beşyol Pazarında otoparkın ücretlendirildikten sonra trafik sorunun artması vatandaşı ve esnafı mağdur ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra`nın Kızılırmak Mahallesi Beşyol Pazarında otoparkın ücretlendirildikten sonra trafik sorunun artması vatandaşı ve esnafı mağdur ediyor.

Pazar yerinde bulunan 2 adet otopark alanının Bafra Belediyesi tarafından ücretli hale gelmesi nedeniyle daha önce otoparka park edilen araçların şuan sokaklara park edilmesinden dolayı mahalle sakini bir vatandaş Bafra Haber`e şikayette bulundu.

Vatandaş şunları söyledi:

Otopark boş bir şekilde duruyor, ancak sokaklar çift taraflı parklar nedeniyle dolmuş durumda. Alış veriş için kısa süreli gelen müşterimiz aracını park edecek yer bulamıyor. 5 dakika için otoparka ücret ödemek istemiyor bu sefer kalkıp başka yerlerden alış veriş yapıyor. Otopark ücretsizken günde 700 lira ile kapatıyordum dükkanı, şimdi günde maksimum 300 liralık satışla kapatıyorum. Bunun dışında burada yangın olsa itfaiye nasıl girecek sokaklara, itfaiye girene kadar ufak bir yangın binayı kül edecek. Polisimizi, İtfaiyemizi, Belediyemizi göreve davet ediyorum.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Otopark Boş, Sokaklar Dolu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0