GÜNDEM

Otomobille Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Yaralı

 
 159
Otomobille Motosiklet KafaKafaya Çarpıştı: 1 Yaralı - Yalçın Köse-Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde otomobille motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse-Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde otomobille motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Olay Fatih Mahallesi Ali Kale Caddesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Büyük Park  istikametin Samsun-sinop Karayolu istikametine gitmekte olan Oğuzhan Gül yönetimindeki 55 ND 384 plakalı motosiklet ile karşı istikametten gelip Şehit Musa Plan sokak`a dönmek isteyen Rasim Aydın yönetimindeki 55 ND 179 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince tedavisi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Mahalleli İsyanda

Ali Kale caddesinin yapımının ardından en az 10 farklı kazanın meydana geldiğini belirten mahalle sakini, "Burası yapıldığından bu yana en az 10 tane yaralamalı kaza meydana geldi. Kimi yaralı bir şeyim yok dedi gitti. Kimisi hastanelik oldu. Bu yolun üzerine set yapılması gerekiyor, özellikle motosiklet sürücüleri çok hızlı gidiyor. Radar kurulsa buraya yüzlerce kişi radara girer yetkililerin bu konuya biran önce çözüm üretmesini istiyoruz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Otomobille Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Yaralı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0