GÜNDEM

Otomobil Çocuğa Çarptı

 
 105
Otomobil Çocuğa Çarptı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde otomobilin yayaya çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde otomobilin yayaya çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza İsmetpaşa Mahallesi İsmet Paşa Caddesi, İsmet İnönü İlkokulu yanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı Elekçi Yokuşu istikametinden Mehmet Akif Ersoy istikametine gitmekte olan Ali Şimşek (45)  yönetimindeki 55 JJ 995 plakalı lüks otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Y.T.`ye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle başından yaralanan minik öğrenci olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Minik Öğrencinin yaralanmasına üzülen ve  kazada suçlunun Büyükşehir Belediyesinde olduğunu belirten İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, "Kazada bütün sorumluluk Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediyesinindir. Bu caddede araçlar hızlı gidiyor. Okul yanı bu okulun öğrencileri çok küçük olduğu için dikatsiz davrana biliyor. Biz bunu UKAME`ye bildirdik. 2 defada Bafra Belediyesinde görevli Oğuz Kirit arkadaşımıza dilekçe verdik. Biz buraya set yapalım, burada kaza riski yüzde 90 dedik. Ben kendisine dilekçe verdiğimde konunun direk rafa kaldırıldığını söylüyordu. Büyükşehirede ilettik biz konuyu ancak bir gellişme göstermedi. Bu kazada da çocuğumuza araba çarptı.  Bende artık muhtar olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Gerekli yerlere başvuruda bulundum ama bir gelişme yok."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Otomobil Çocuğa Çarptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0