SAMSUN

Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası Sona Erdi

 
 345
Orta Karadeniz Doğal GazFutbol Turnuvası Sona Erdi - Boru Hatları ile Petrol Taşıma A
Bafra Haber

 |  - Boru Hatları ile Petrol Taşıma A

Ş.(BOTAŞ) Çarşamba Şube Müdürlüğü koordinasyonunda ve SAMGAZ'ın ev sahipliğinde düzenlenen "Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası" sona erdi.

Samsun'da yapılan turnuvaya BOTAŞ, SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Akmercan Delta Gaz A.Ş., Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Aksa Tokat Amasya Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ve Çorum Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. katıldı. 05 Kasım'da başlayan turnuvada 2 ayrı grupta 6 takım arasında 11 maç oynandı. Final müsabakalarında karşılaşan takımlardan BOTAŞ-AKSA Tokat Amasya arasında oynanan maç 9-2 skorla BOTAŞ galibiyeti ile sonuçlanırken, akabinde SAMGAZ-ÇORUMGAZ arasında oynanan maç 12-5 skorla SAMGAZ galibiyeti ile sonra erdi. Şampiyonluk maçı taraftarların coşkulu tezahüratları ile yüksek tempoda Akmercan-AKSA Ordu Giresun arasında oynandı ve 4-2'lik skorla Akmercan galibiyeti ile neticelendi.

Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası'nda Akmercan şampiyon olurken, 2.liği Aksa Ordu-Giresun, 3.lüğü ise SAMGAZ elde etti. Turnuva sonrasında dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Turnuva sonunda basın açıklamasında bulunan BOTAŞ Çarşamba Şube Müdürü Yakup Aydın, "Bu yıl 3.sünü düzenlemiş olduğumuz turnuvaya ilgi ve katılım büyüktü. Zor bir dönem geçiren ülkemizde zor olan bir sektörde çalışıyoruz. Gerek kurumlar arası iletişim bağının güçlenmesi gerekse çalışan personellerin motivasyonunu artırmak amacıyla gerçekleştirilen müsabakalarda yer alan ve centilmenlik içerisinde mücadele eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Çekişmeli geçen turnuva gerçek manada izleyenlere keyif verdi ve tüm takımlar gerçek manada mücadele etti. Bu turnuvada Akmercan'ı daha istekli gördüm ve istekli olmalarının karşılığını 1.lik kupasıyla süslediler kendilerini tebrik ederim. Bu turnuva her ne kadar BOTAŞ koordinasyonunda gerçekleşse de SAMGAZ'ın turnuvaya emeği çok büyük, kendilerine bu anlamda huzurlarınızda teşekkür etmek isterim" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası Sona Erdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0