GÜNDEM

Orman Ve Su İşlerinden Büyükşehire Durdurma

 
 256
Orman Ve Su İşlerinden Büyükşehire Durdurma - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılırmak Deltası`nda başlatılan Atlı Koruma Birliği alan çalışması Orman Ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri tarafından durduruldu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılırmak Deltası`nda başlatılan Atlı Koruma Birliği alan çalışması Orman Ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri tarafından durduruldu.

Edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi Kızılırmak Deltası`nda Atlı koruma Birliği alanı yapmak için Yaban Hayatı Geliştirme Sahası içerisinde iş makineleri ile çalışma başlattı. Büyükşehir`in çalışması izin olmadığı gerekçesi ile durduruldu. 

Büyükşehir Belediyesinin, Yaban Hayatı Geliştirme Sahası içinde Atlı Koruma Birliği için alan açma çalışması başlatmak amacı ile SİT Komisyonundan izin aldığı ancak iznin henüz Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkililerine ulaşmadığı öğrenildi.
SİT Komisyonunca alındığı iddia edilen izin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü tarafından incelenecek ve Yaban Hayatı Gelişimine bir engel olup olmayacağı yönünde karar verilecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Orman Ve Su İşlerinden Büyükşehire Durdurma içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0