SİYASET

Orhan Hacıhafızoğlu: Parti Kimsenin Babasının Şirketi Değil

 
 172
Orhan Hacıhafızoğlu: PartiKimsenin Babasının Şirketi Değil - Bafra CHP İlçe Başkanlığına aday olan Orhan Hacıhafızoğlu, "Parti kimsenin babasının şirketi değil" dedi.
Bafra Haber

 |  - Bafra CHP İlçe Başkanlığına aday olan Orhan Hacıhafızoğlu, "Parti kimsenin babasının şirketi değil" dedi.

Kongrede konuşma yapan Orhan Hacıhafızoğlu şunları söyledi:

Bafra Osmanlı`nın dahi siyasetine damgasını vurmuş bir ilçemizdir.  Sanayisiyle, köylüsüyle,  işçisi ve aydınıyla Türkiye Cumhuriyeti`nin ilk kurulmasından beri siyasi tarihine damga vurmuş bir ilçeyiz.  Bu ilçede yaşamanın önemini hepimizin bilmesi lazım.  Sultan Reşat tahta çıktığı zaman kendi medarı iftiharı için 50 tane altın yaptırıyor. Bu 50 altının 5 tanesi Bafra`ya gönderiliyor. Bizler 1940`lı yıllarda Samsun`da elektrik yokken elektrik kullanıyorduk Bafra`da.

CHP Bafra İlçe Başkanlığıma adaylığımı koyarken çok düşündüm. Bu adaylığı hiç kimsenin etkisi ve tesiri altında kalmadan koydum. Bunların sizler tarafından bilinmesini istiyorum. Benim için şunun adayı, bunun adayı denmesin ben hiç kimsenin adayı değilim, Ben CHP`nin, CHP`lilerin ve CHP`ye gönül vermiş seçmenin adayıyım.

Ben bu göreve şu sebepten dolayı talip oldum:

Partili büyüklerim partisine gelmiyor, o burdaysa ben gelmem, şu buradaysa ben gelmem, bu varsa gelmem. Ben partili büyüklerimin partiyle barışması için göreve talip oldum. Herkesin o partiye gelmesi için aday oldum. Kimse kimseyle dargın olmayacak.

5 yıldır hiçbir siyasi başarımız yok.  Bugüne kadar 2 bin tane üye yapmışız. Ben 5 bin üye sözü veriyorum.  Sizlerden gencecik, pırıl pırıl bir yönetimi seçeceksiniz ya da eğer inanıyorsanız CHP`nin bu yönetimle bir dahaki seçimlerde 30 bin oy alacağına ona oy vereceksiniz. Bafra`da kaç sokak var bileniniz var mı? Bafra`da 970 tane sokak var. Mahalle başına 77 sokak ortalama düşer. Her sokağa bir sokak temsilcisi, her temsilci 3 üye getirmekle mükellef  ne oldu 2bin 700, 2 bin üyemizde öyle var oldumu 4 bin 700  yuvarlak hesap 5 bin. 

12 tane bayanla seçim çalışması yaptık. Genç hiç yok zaten. Ben 50 yaşında çıktım Bayrak astım. Mevcut yönetimdeki arkadaşlarım aksini söylesin. Araba kullandım ama kendi değerimi düşürmüşüm gözlerinde bunu anladım. İnsanlar  yedikleri kazıklardan tecrübe sahibi oluyorlar. Bende tecrübe sahibi oldum. Karşımdaki insanlara çok değer verdim. Ben 35 yaşlarındayken  bir büyüğüm kimseye haddinden fazla değer verme değerini ayaklar altına alırsın dedi. Ben bunu 50 yaşında anladım.  50 yaşında değerimin olmadığını anladım. 50 yaşına kadar herkesin gözünde değerliydim ama.

Ben seçilmesem dahi, mevcut yönetimde seçilmemiş olsa partiye darılınmaz parti herkesin partisidir. Parti kimsenin babasının şirketi değil. Benim babamın sevilen oğlu partinin başında biz oraya gidelim ama sevilmeyen oğlu şirketin başından gittimi gitmeyelim. Yok öyle birşey. Bu parti kimsenin şirketi değil.  Bizler bu yola tecrübeli abilerimiz ile gençlerimizi bir araya getirmek için çıktık. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Orhan Hacıhafızoğlu: Parti Kimsenin Babasının Şirketi Değil içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0