SPOR

Ordu Dağıldı

 
 496
Ordu Dağıldı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor, misafir ettiği zorlu rakibi Orduspor`u 3-1 mağlup etti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor, misafir ettiği zorlu rakibi Orduspor`u 3-1 mağlup etti.

Ligin başlangıcından bu güne kadar elde ettiği başarı ve performanslarıyla taraftarlarının yüzünü güldüren ve galibiyet serisine her geçen hafta bir takımı ekleyen 1930 Bafraspor, Bafra Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı, zorlu rakibi Orduspor`u 3-1 mağlup ederek galibiyet serisine rakibinin adını kazıdı.

Hızlı başlayan ve her saniyesinde oyuncular kadar izleyenlerinde heyecanlandığı maçın ilk setini yaptığı ufak hatalar ve motivasyon eksikliği nedeniyle 25-23 kaybeden temsilcimiz 1930 Bafraspor, maçın ikinci setinde kendini toparlayarak oyuna motive oldu ve durumu eşitleyerek seti 25-23 kazandı. 3. sette her iki takımda rakibi karşısında üstünlük kurmaya çalışsa da Orduspor oyuncuları yaşadıkları moral bozukluğunun üstesinden gelemeyip yaptıkları hatalar karşısında 25-22 ve 4. sette 25-15 mağlup oldu.

Voleybolculardan Hakemlere Tepki

Maçın bitimi ile karşılaşmayı yanlış yönettikleri iddiası ile Ordusporlu oyuncularla hakem arasında tartışma çıktı. Kısa süreli tartışma sonrası oyuncular arkadaşları ve sporseverler tarafından sakinleştirilerek soyunma odasına gönderildi.

Hakemler: Ramazan Yılmaz, Özben Kırca, Muammer Bulut, Fatih Sezgin, Ersan Keyvan, Ali Rıza Başün

Salon: Bafra Kapalı Spor Salonu

1930 Bafraspor: Harun, Fahrettin, Hüseyin, Mustafa, Onur, Gürhan, Cihat, Selim, İbrahim, Yasin, Ümit, Ömer,

Teknik Sorumlu: Mahmut Kırıcı, Özgür Kara

Orduspor:

Murat, Oğuz, Nuri, Emrah, Sezer, Serdar, Güngör, Agah, Sebahattin

Teknik Sorumlu: Muhammet Şanlı

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ordu Dağıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0