SPOR

Onur Gündüz: Yeni Transferlerimizle Sezona Hazırız

 
 2073
Onur Gündüz: Yeni Transferlerimizle Sezona Hazırız - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Bayanlar 3.Lig 5. Grup`ta mücadele edecek olan Samsun Bafra Voleybol Akademi Gençlikspor  antrenörü Onur Gündüz, "Yeni transferlerimizle sezona hazırız."dedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Bayanlar 3.Lig 5. Grup`ta mücadele edecek olan Samsun Bafra Voleybol Akademi Gençlikspor antrenörü Onur Gündüz, "Yeni transferlerimizle sezona hazırız."dedi.

Onur Gündüz yaptığı açıklamada, "Tokat Gençlikspor Kulübünden, Tuğçe Yılmaz, Merve Eski, Kübra Işık, Gülseren Güzelsu, Kütahya Gençlikspor`dan, Samsun DSİ`den Seren Nur Çelik,  Nurdan Er, Altyapı sporcularımızdan Meltem Erdoğan, Elanur Erdoğan, Aslıhan Gazioğlu, Hümeyra Yayla ile her gün sabah akşam olmak üzere devam eden antrenmanlarımızla  2 Kasım`da oynayacağımız Orduspor müsabakamıza hazırız." dedi.

Hedeflerinin 2. Lige çıkmak olduğu söyleyen Gündüz, "Hedefimiz 2. Lige çıkmak. Yeni transferlerimiz ile sezona hazırız. Akademi Gençlikspor olarak taraftarlarımızın desteği ile aşamayacağımız engel yok. Biz ekip olarak bütün voleybol severleri maçlarımızı izlemeye bekliyoruz." şeklinde konuştu.



Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Onur Gündüz: Yeni Transferlerimizle Sezona Hazırız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0