SAMSUN

Önce Omü'ye Kayıt, Sonra Samkart

 
 368
Önce Omü'ye Kayıt, Sonra Samkart - Samulaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde kayıt yaptıran öğrencilere Samkart'larını hemen teslim ediyor
Bafra Haber

 |  - Samulaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde kayıt yaptıran öğrencilere Samkart'larını hemen teslim ediyor

03-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacak öğrenci kayıtları Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde başladı. Samulaş 2014-2015 kayıt döneminde Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek vermiş olduğu öğrenci kaydı esnasında Samkart başvuru ve teslimi hezimetini bu yıl da devam ettirerek OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yerini aldı. Üniversite kayıtlarını tamamlayan öğrencilere "Samkart Başvuru Noktası"nda hizmet veren Samulaş ekibi, kayıtlarını tamamlayarak hali hazırda gerekli evrakları mevcut olan öğrencilere anında 'Eğitim Samkart'larını teslim ediyor.

Ayrıca, Samulaş bu yıl vermiş olduğu hizmetin sınırlarını genişleterek yine aynı kayıt dönemi içinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü'nde Havacılık ve Uzay Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde açılan Samkart Başvuru Noktası'nda kayıt yaptıran öğrencilere hizmet veriyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Önce Omü'ye Kayıt, Sonra Samkart içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0