GÜNDEM

Önce Dövdüler Sonra Silah İle Tehdit Ettiler

 
 6029
Önce Dövdüler Sonra Silah İle Tehdit Ettiler - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda bir işletme sahibi 5-6 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğradı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda bir işletme sahibi 5-6 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Olay saat 16.30 sıralarında Tabakhane Mahallesi Güven Sokak`taki bir kargo firmasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre işletme sahibi ile karşısında bulunan işletme sahibi kadınlar arasında anlaşmazlık oldu. İşyeri sahibi  bayanların tuvaleti temiz kullanmamasından dolayı şikayetçi olup  bayanların lavaboyu kullanma talebini ret etti.

Kısa süre sonra anlaşmazlık yaşayan bayanın eşi arkadaşları ile beraber kargo firmasına  geldi ve "eşime hakaret ettin"  diyerek firma sahibini darp etti. Çıkan arbedede işyerinin camları kırıldı. İddiaya göre saldırıda bulunan şahıslar işyeri sahibini silahla tehdit etti. Şahıslar olaydan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Olayın polise ihbar edilmesi üzerine kısa sürede polis ekipleri olay yerine gelerek soruşturma başlattı. Polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.



Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Önce Dövdüler Sonra Silah İle Tehdit Ettiler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0