GÜNDEM

Omü`den Bafra`da Proje Eğitimi

 
 99
Omü`den Bafra`da Proje Eğitimi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Bafra ilçe Kaymakamlığının iş birliği ile Bafra`da kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütü temsilcilerine "Proje Döngüsü"     eğitimi veriliyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Bafra ilçe Kaymakamlığının iş birliği ile Bafra`da kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütü temsilcilerine "Proje Döngüsü"     eğitimi veriliyor.

Bafra`da yapılan projeleri yetersiz bulan ve her fırsatta proje isteyen Bafra Kaymakamı Halis Arslan, OMÜ öğretim görevlilerine Bafra`da 2 gün sürecek proje döngüsü eğitimi verdiriyor.

Bafra Kaymakamlığı ve OMÜ işbirliği ile gerçekleştirilen eğitime, kurum ve kuruluşlardan sivil toplum örgütüne ve banka çalışanlarına kadar her kuruluştan 2 temsilci yer alıyor.

Sabah saat 09.30 Bafra Öğretmenevi`nde Kaymakam Arslan`ın konuşmasıyla başlayan Proje Döngüsü Eğitimi panelinde OMÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Mutlu, Proje Danışmanı Ayfer İlhan, Yrd. Doç. Dr. Aysun Çetin görev alacaklar.

Panel öncesi yapılan hiçbir şeyi yeterli görmediklerini ifade eden Kaymakam Arslan, "Bu konunun yazışması ve heyecanı 2 ay öncesinde başladı. 2 ay önce yaptığımız toplantılarda proje konusunda aradığımız bir beklenti var. Özellikle yapılan hiçbir şeyi yeterli görmüyoruz.

Burada Bafra`nın aynası var. Kendini yetiştirmiş ve proje yapmaya adamış insanlar burada. Burada 2 günlük bir eğitim alacağız. Belki bir hafta sonra bir eğitim daha alacaksınız.  Belki 3 hafta sonra bir eğitim daha alacaksınız, bizi bırakmayacaksınız.
En azından perspektif kazanacağız. Burada Toplum Ruh Sağlığı Merkezinden Berberler odasına kadar çok değişik bir mozaik var.

Arkadaşlar bu günü nasıl başladıysanız öyle bitireceksiniz. Sizinle bitiş günü de birlikte olacağız. Buradan çok farklı intiba ve fikirlerle gideceksiniz. Daha sonra karar veren istekli, heyecanlı arkadaşları bir kez daha bir kez daha eğitime alacağız. Zor olduğunu biliyorum ama kendine yeterli az da olsa proje yapma tekniğini bilen proje kaynakları nelerdir bunları bilen araştıran kişiler olacağız.

Aslında bu konu bile proje konusuydu.  Bu arkadaşlara daha sonra bir proje ofisimiz var ama fonksiyonel değil, onu gördüm ben. Bu ofise bu arkadaşları alacağız. Gerektiği kadar araç ve gereçlerle donatacağız.  Bu arkadaşlar hem kendi birimlerine hem de Bafra`ya lazım olan projeleri yapacaklar."    dedi.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Omü`den Bafra`da Proje Eğitimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0