SAMSUN

Omü Multidisipliner Uygulama Kliniği Hizmete Girdi

 
 289
Omü Multidisipliner Uygulama Kliniği Hizmete Girdi - Ondokuz Mayıs Rektörü Prof
Bafra Haber

 |  - Ondokuz Mayıs Rektörü Prof

Dr. Hüseyin Akan, "OMÜ Tıp Fakültesi'ne bağlı Şehir Polikliniğimize başvuran hastalarımız, Tıp Fakültesi'nde gelmişler gibi kaliteli hizmet alabilirler" dedi.

OMÜ Tıp Fakültesi'ne bağlı Şehir Polikliniği'nde 400 bin liraya mal olan Multidisipliner Uygulama Kliniği'nin (Çok Yönlü Çalışma Eğitim Kliniği) açılış kurdelesi OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez tarafından kesildi. Kurdele kesimi sonrası poliklinik hakkında bilgiler veren OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Tıp Fakültesi'ne bağlı Şehir Polikliniği'nde kardiyoloji, göz hastalıkları, nefroloji, çocuk sağlığı ve hastalıkları, fizik tedavi poliklinikleriyle hizmet verdiğini, vatandaşların artık fakülteye gitmeden kaliteli hizmet alabileceğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Akan, "Buraya halkımız rahatlıkla gelip tıp fakültesine gelmiş gibi kaliteli bir muayene hizmeti alabilirler. Fakülte de her zaman öğretim üyesi olmuyor. Ancak burada öğretim üyeleri hizmet veriyor. Bu diş hastalıklarıyla ile ilgili olan bölümümüz Multidisipliner Uygulama Kliniği'nde haftanın altı günü hizmet vereceğiz. 10 diş hekimi, yardımcı personellerimiz ve stajyer öğrencilerimizle beraber 20'ye yakın çalışanımız vatandaşlarımıza hizmet verecek" dedi.

Poliklinikte gezerek incelemelerde bulunan Rektör Akan, personellerden bilgiler alarak, tedavi olan hastaları 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Programa ayrıca Diş Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salim Arıcı, Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk da katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Omü Multidisipliner Uygulama Kliniği Hizmete Girdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0