SAMSUN

Omü Hayvan Hastanesi'nde 2 Bin 35 Hayvan Tedavi Edildi

 
 155
Omü Hayvan Hastanesi'nde 2Bin 35 Hayvan Tedavi Edildi - Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Veteriner Fakültesi Dekanı Prof
Bafra Haber

 |  - Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Veteriner Fakültesi Dekanı Prof

Dr. Abdurrahman Aksoy, Hayvan Hastanesi'nde 2015 yılında gezici klinik hizmetlerinin dışında 2 bin 35 hayvanın tedavi edildiğini söyledi.

OMÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nde 3 tam donanımlı ameliyathane, 22 öğretim görevlisi, 2 sağlık teknisyeni ve 5 yardımcı personelle hizmet verdiklerini ifade eden Prof. Dr. Abdurrahman Aksoy, hizmetlerinin sadece Hayvan Hastanesi ile sınırlı kalmayıp gezici klinik aracıyla da çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

"BİN 243 HAYVANA CERRAHİ İŞLEM UYGULADIK"

2015 yılında 2 bin 35 hayvanı tedavi ettiklerini belirten Prof. Dr. Abdurrahman Aksoy, "Köpek, kedi, büyük hayvan, egzotik hayvan ve barınak hastası olan hayvanlardan bin 243 hayvana cerrahi işlem uyguladık. 560 hayvanı iç hastalıklarından, 206 hayvana ise doğum ve jinekoloji hizmetleri verdik. Barınak hastası olan 201 hayvan Samsun Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'nda bulunan hayvanları kapsıyor. Büyükşehir ile koordineli bir şekilde bu çalışmayı yürütüyoruz. Ayrıca hastanemizde yaralanan yaban hayvanlarının da tedavilerini yapıyoruz" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Omü Hayvan Hastanesi'nde 2 Bin 35 Hayvan Tedavi Edildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0