GÜNDEM

Olympian Ragbi Akademi Spor Kulübünden Kaymakamlığa Ziyaret

 
 87
Olympian Ragbi AkademiSpor Kulübünden Kaymakamlığa Ziyaret - Olympian Samsun Ragbi Akademi Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Olympian Samsun Ragbi Akademi Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.

1 ve 2. Ligde mücadele etmekte olan Samsun Ragbi kız takımı Kayseri`de yapılan karşılaşmalarda Türkiye 2.cisi oldu.

Samsun Ragbi Takımı Kulüp Başkanı Erkan Göral ve Takım Antrenörü Engin Yüksel yapmış olduğu açıklamalarında; "İlk öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Kayseri`de yapılan karşılaşmalarımızda Türkiye 2.cisi olduk. Yaptığımız karşılaşmalarımızda sakatlıklar ve şansızlıklar yaşadığımızdan dolayı 1.ciliği kaybettik. Şu anda 1 ve 2.ci ligde mücadele ediyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Kaymakamım sizlerin spora olan büyük desteğiniz var. Bizim gibi sporcuların var olduğumuzu ve bizlerinde yalnız kalmadığımızı böylelikle hissediyoruz. Bayan olarak 15 sporcumuzla mücadelelerimize devam ediyoruz. Kulüp olarak yeniyiz ve 8 aylık bir kulübüz. Dünyada genelde geriye pas yapılan tek spor dalıdır." dedi.

Kaymakam Halis Arslan; "Sizleri öncelikle kutluyorum. Ragbi sporu adından az duyulmuş bir spor dalıdır. Daha yeni bir kulüpsünüz ama başarılarınız büyük. Bundan sonraki yapacağınız mücadelelerde başarılar diliyorum." dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Olympian Ragbi Akademi Spor Kulübünden Kaymakamlığa Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0