EĞİTİM

Okulları İçin Kitap Okudular

 
 3186
Okulları İçin Kitap Okudular - Yalçın Köse - Bafra Haber / Kapatılan ve yerine Bafra Anadolu İmam Hatip Kız Meslek Lisesi açılacak olan Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Kitap okuma eylemi yaptı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Kapatılan ve yerine Bafra Anadolu İmam Hatip Kız Meslek Lisesi açılacak olan Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Kitap okuma eylemi yaptı.

Sessiz bir şekilde Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde toplanan öğrencilerin bir kısmı kitap ve gazete okurken bir kısmı yoldan geçen vatandaşlardan imza topladı.

Polis ekiplerinin güvenlik önlemleri ile kitap okuma eylemi yapan öğrenciler açıklama yaparak sessiz bir şekilde dağıldılar.

 

{video}Öğrenciler adına açıklama yapan Umut Erol; "Bu gün burada Anadolu Öğretmen Liselerinin kapatılmasına tepki çekmek için buluştuk. Hükümet Anadolu Öğretmen Liselerini kapatıyor. Arkadaşlarımızla birlikte bunu istemiyoruz. Lisemizin dönüştürülmesini istemiyoruz. Bunun için şuan burada okuma eylemi yapıyoruz. Lisemiz Bafra`nın en iyi olanaklarına sahip lisesi ve lisemizi şuan İmam Hatip Lisesine verecekler ama İmam Hatip Lisesi orayı dolduramayacak ve Bafra`da da böyle bir ihtiyaç yok. Biz lisemizi dönüştürülse bile Sosyal Bilimler Lisesi yada Anadolu Lisesine dönüştürülmesini istiyoruz.  O yüzden burada toplandık ve desteklerinizi bekliyoruz.  İmza kampanyası düzenliyoruz ve bu toplanan imzaları gerekli bütün mercilere göndereceğiz."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Okulları İçin Kitap Okudular içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0