SAMSUN

Okuldan El Sanatları Ve Teknoloji Sergisi

 
 124
Okuldan El Sanatları Ve Teknoloji Sergisi - Atakum Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu ve Ortaokulu tarafından el sanatları ve teknoloji sergisi açıldı
Bafra Haber

 |  - Atakum Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu ve Ortaokulu tarafından el sanatları ve teknoloji sergisi açıldı

Okulda gerçekleştirilen serginin açılışına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş ile öğrenci velileri katıldı.

Ana sınıfı ile ortaokul son sınıfa kadar farklı yaş gruplarından öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bazı projeler hakkında da öğrencilerden bilgi aldı. Başkan Taşçı, bir öğrenci tarafından hazırlanan ve tahta üzerine çakılı çivilerden yapılan nostaljik futbol oyununa ilgi gösterdi. Çivilerin arasından parmakla bozuk paranın geçirildiği nostaljik oyununda Başkan Taşçı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş mücadele etti.

Eğitim sisteminin artık öğrencileri üretmeye ve düşünmeye yönlendirdiğini ifade eden Başkan Taşçı, "Eğitim sistemi çerçevesinde öğrenciler artık icatlarla, buluşlarla uğraşıyor. Öğrenciler bir yandan üretirken diğer yandan da ülkemizin geleceği adına umut veriyor. Öğrencilere böylesi önemli bir fırsatı veren eğitimcilerimizi kutluyorum. Projelerine, çalışmalarına baktığımda teknolojinin de dahil edilmesiyle günlük hayatı kolaylaştıracak girişimlerin ilk adımlarını görüyorum ki bu son derece önemli" dedi.

Öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve velilerden gelen talepler üzerine bol bol fotoğraf çektiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, miniklerin kendisine yönelttiği sorulara da samimiyetle cevap verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Okuldan El Sanatları Ve Teknoloji Sergisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0