GÜNDEM

Oktay Zerrin'in İmza Günü Muhteşemdi

 
 1022
Oktay Zerrin'in İmza Günü Muhteşemdi - Bafralı emekli İngilizce Öğretmeni,şair, söz yazarı ve gazeteci, Küsader Basın Sorumlusu Oktay Zerrin'in"Antalya Sahil Kitap Yaınları`ndan piyasaya çıkan"Sevgi Ufkundan Şarkılara"adlı ilk şiir kitabının imza günü muhteşemdi.
Bafra Haber

 |  - Bafralı emekli İngilizce Öğretmeni,şair, söz yazarı ve gazeteci, Küsader Basın Sorumlusu Oktay Zerrin'in"Antalya Sahil Kitap Yaınları`ndan piyasaya çıkan"Sevgi Ufkundan Şarkılara"adlı ilk şiir kitabının imza günü muhteşemdi.

Bafra`da bir cafede düzenlenen imza gününe Oktay Zerrin'in eşi Aysel ve kızı Çiğdem Zerrin, program sunucusu ve KÜSADER Başkanı, şair, öykü yazarı ve emekli eğitimci Gülseren Akdaş ve eşi Recep Akdaş, KÜSADER Bşk. Yrd. Gökhan Balakçı, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı İsa Abanoz ve Bşk. Yrd. şair Nermin Eker, Samsun'dan bestekâr ve kemençe üstadı Kemal Kosif, şair ve Samsun Olay Gazetesi Şiir Köşesi Yönetmeni İbrahim Coşar, emekli Müzik Öğretmeni ve bestekar İlkay Eyüpoğlu Odabaş, Samsun'dan şair Alaeddin Dursun ve şair Hasan Akbaş, Bafra Musiki Cemiyeti Şiir Kulübü Başkanı şair Fatma Hatun Esen, Bafra Türk Eğitim Sen Başkanı İbrahim Akekmekçi, Bafralı İşadamı İrfan Şen, TSD Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eğitimci ve Tarihçi, şair Burhan Güven, Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü ve Bafra Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kurt, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni ve şair Osman Sivri, Bafra Kızılırmak İlkokulu Uzman Sınıf Öğretmeni Ülker Karataş, Bafra Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ülkü Duran Bulut, Ahmet Sandıkçı ve eşi Nursel Sandıkçı, Bafralı İşadamı Adem Usta, eşi ve çocukları Ensar, Bafralı İşadamı Osman Turan Zerrin ve eşi Emekli Öğretmen İnci Öner Zerrin, İbrahim Zerrin, eşi Ayşegül Turan Zerrin ve kızları İdilsu Zerrin, Ayşegül Semra, Şehriban, Cengiz, Emre ve Betül Zerrin, Selman Duman, Merdiye Gökbayrak, Asiye, Tuba ve Berna Soylu, Bafra Fevzi Çakmak İlkokulu, Uzman Sınıf Öğretmeni Özdemir Bilgen, gazeteci Namık Azgın ve çok sayıda Bafralı şiirsever katıldı.

Ayrıca Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Uzmanı Oğuz Sandıkçı, İşadamı Osman Turan Zerrin ve Bafra Şiir Kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen Oktay Zerrin'in İmza Günü'ne çiçek gönderdiler.

Program 9 Eylül 2014 Salı günü sat 17'de Bafra Üstad Müzikevi müzisyenlerinden İsmet Özkan'ın udu ve Sinop Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Hüseyin'in ney üflemesi eşliğinde başlayıp saat 20.00'ye dek devam etti. İmza Günü'nde Samsun Yazarlar Derneği Bşkanı İsa Abanoz bir konuşma yaptı. Şairlerden Kemal Kosif, Nermin Eker, İbrahim Coşar, Fatma Hatun Esen, Burhan Güven, Alaeddin Dursun, Hasan Akbaş, Osman Sivri, Ülker Karataş, Ülkü Duran Bulut, Gülseren Akdaş ve Oktay Zerrin gerek kendilerine gerekse de Oktay Zerrin'in ilk şiir kitabından şiirler okudular.

Samsyn'dan katılan bestekar Kemal Kosif Oktay Zerrin'in şiir kitabındaki bir şiirini besteleyip kemençeyle seslendirip sürpriz yapması ve yine Samsun'dan emekli Müzik Öğretmeni, Bestekar İlkay Eyüpoğlu Odabaş'ın da Oktay Zerrin'in "Benim Yüce Milletim" ve "Hepsi Güzel Çocukların" adlı ödüllü şarkılarını birlikte seslendirip sahnede türkülerle halay çekmesi de dikkat çeken ayrı bir güzellikti.

Üzerinde "Nice Kitaplara" yazısı bulunan yaş pasta da alkışlarla sahneye geldi ve Oktay Zerrin, eşi Aysel ve kızı Çiğdem ile imza gününe katılan davetlilerce kesildi ve ikramda bulunuldu.

Oktay Zerrin'in "Sevgi Ufkundan Şarkılara" adlı şiir kitabının imza günü, şiirler, şarkılar, sürprizler ve toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Haber Merkezi-Bafra

____________________

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Oktay Zerrin'in İmza Günü Muhteşemdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0