GÜNDEM

Öğretmenler Günü Bafra`da Kutlandı

 
 189
Öğretmenler Günü Bafra`da Kutlandı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde  "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Kent Meydanı`nda düzenlenen tören Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu tarafından,  Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı Okunması ile Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde kutlamalara devam edildi.

Bafra Hasan çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde düzenlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu`nun günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra emekli öğretmenler adına bir öğretmen duygularını belirtti. Öğretmen olmak istiyorum şiirinden sonra Sinevizyon gösterimi yapıldı. Veli toplantısı adlı skecinin peşinden solo türküler seslendirildi. Foklar gösterilerinin ardından ödül töreni yapıldı. Öğretmen adlı röportaj gösteriminden sonra yemin merasimi ve öğretmen marşı ile kutlamalar sona erdi.

Programa Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Jandarma Bnb.İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğretmenler Günü Bafra`da Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0