GÜNDEM

Öğretmenevi Lokal Sorumlu Şefi Osman İkbal Emekli Oldu

 
 981
Öğretmenevi Lokal Sorumlu ŞefiOsman İkbal Emekli Oldu - Önceki yıllarda "emekli oldu" şeklinde haberleri çıkan fakat bunun yanlış bir anlamadan kaynaklanan haber, bu yıl gerçekleşti ve Bafra Öğretmenevi'nin simgesi, sevilen siması, Öğretmenevi'nde 14 yıldan beri Restaurant ve Tabldot Bölümü, Sorumlu Şefi olarak görev yapan Osman İkbal 36 yıllık hizmetini 14 Eylül 2014 itibarıyla emeklilikle noktaladı.
Bafra Haber

 |  - Önceki yıllarda "emekli oldu" şeklinde haberleri çıkan fakat bunun yanlış bir anlamadan kaynaklanan haber, bu yıl gerçekleşti ve Bafra Öğretmenevi'nin simgesi, sevilen siması, Öğretmenevi'nde 14 yıldan beri Restaurant ve Tabldot Bölümü, Sorumlu Şefi olarak görev yapan Osman İkbal 36 yıllık hizmetini 14 Eylül 2014 itibarıyla emeklilikle noktaladı.

Bafra Öğretmenevi'nde tüm öğretmen ve personelin çok sevdiği, sayıldığı Osman İkbal, 3 çocuk babası olup, Bafra Gazibeyli Mahallesi (köy)kayıtlı.

Bafra Öğretmenevi Beşyol, Kız Meslek eski binası ve son olarak da şimdiki Mevlana Mahallesi'nde bulunan Bafra Öğretmenevi'nde hizmet etmiş olup emekliler kervanına katılan, sevilen bir sima olarak Osman İkbal gönüllerde ve kalplerde yaşamaya devam edecek.

Osman İkbal'a emeklilik hayatında mutluluklar ve başarılar dileriz.

Oktay Zerrin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğretmenevi Lokal Sorumlu Şefi Osman İkbal Emekli Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0