GÜNDEM

Öğretmen Lisesi, Kız İmam Hatip Lisesi Oldu

 
 5865
Öğretmen Lisesi, Kız İmam Hatip Lisesi Oldu - Kapanan Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi, önce Yunus Emre Anadolu Lisesi son olarak da Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi oldu.
Bafra Haber

 |  - Kapanan Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi, önce Yunus Emre Anadolu Lisesi son olarak da Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi oldu.

MEB`in Haziran ayında yayınladığı genelge ile Anadolu Öğretmen Liseleri kapanmış ve ve 14 yıl önce kurulan Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesinin Yunus Emre Anadolu Lisesi olmasına karar verilmişti.
Geçtiğimiz hafta okulda inceleme yapan müfettişlerin raporu doğrultusunda, Yunus Emre Anadolu Lisesinden de vazgeçilerek, okulun Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi olmasına karar verildi.

Alınan karar sonrası, bu yıl öğretmen lisesine yeni kayıt yapılmayacak, okul öğrencileri mezun olana kadar okulda eğitim devam edecek ve Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu olarak diploma alacak.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de okula taşınacak ve her iki okul aynı binada eğitim öğretim verecek.

 

Bafra Anadolu Öğretmen Lisesi öğrenci ve velileri 25 Temmuz  Cuma Günü saat 14.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanıp eylem yapacaklar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğretmen Lisesi, Kız İmam Hatip Lisesi Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0