GÜNDEM

Öğrencilere Uyuşturucu Madde Semineri

 
 66
Öğrencilere Uyuşturucu Madde Semineri - Yalçın Köse- Bafra Haber/ Samsun`un Bafra ilçesinde "Madde ve Uyuşturucu Bağımlılığına Hayır"  projesi kapsamında lise öğrencilerine seminer verildi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber/ Samsun`un Bafra ilçesinde "Madde ve Uyuşturucu Bağımlılığına Hayır"  projesi kapsamında lise öğrencilerine seminer verildi.

Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Belediye Kültür Merkezinde, "Madde ve uyuşturucu bağımlılığına hayır"  projesi kapsamında lise öğrencilerine seminer verildi.

Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Samsun Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Barosu Bafra Temsilcisi Av. Serkan Dönüm, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Uzmanı Yavuz Alp ile birlikte verilen seminerde, öğrencilere uyuşturucu madde kullanımının zararları anlatıldı.

Toplamda 420 öğrencinin katıldığı seminerde Atatürk Anadolu Lisesi, Bafra Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi yer aldı.

Narkotik Uzmanı Yavuz Alp, yaptığı konuşmada, "Uyuşturucudan uzak durmanın en kolay yolu 3 prensipten geçmektedir. Bunlardan ilki ilaç kullanmama prensibi yani gittiğiniz sağlık kurumları haricinde size ilaç verilmesi takdirinde kullanmama prensibi, ikincisi ise sigara kullanmama prensibidir. Uyuşturucu maddeye başlayanların hepsi sigara kullanan insanlardır. Biz yakalanan suçlular ile yaptığımız konuşmada hepsinin muhakkak sigara kullandığını öğreniyoruz. Son olarak ise alkol kullanmama prensibi en büyük kaçış yollarındandır."  dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğrencilere Uyuşturucu Madde Semineri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0