EĞİTİM

Öğrencilerden Organ Bağışı Farkındalığı

 
 877
Öğrencilerden Organ Bağışı Farkındalığı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri "Organ bağışında gençlerle el ele" projesi kapsamında Bafra Devlet Hastanesinde farkındalık etkinliği düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri "Organ bağışında gençlerle el ele" projesi kapsamında Bafra Devlet Hastanesinde farkındalık etkinliği düzenledi.

Organ bağışında gençlerle el ele projesi kapsamında Bafra Devlet Hastanesinde dikkat çekip hastaneye gelen insanlara organ bağışı hakkında bilgi veren öğrenciler "Organ bağışına bir elde siz atın" sloganı ile hazırladıkları boyalar ile vatandaşların panoya boyalı ellerini sürerek destek vermesini istedi.

Okulun müzik kulübünün ise dikkatleri çekmek ve insanlarda farkındalık yaratmak için akardiyon ve gitar eşliğinde müzik yapması ilgiyle izlendi.

Öğrencilerin yaptığı etkinlik ilgi toplarken eşinin böbrek yetmezliği olduğunu ifade eden yaşlı kadın bu etkinlikten memnun olduğunu ifade ederek panoya boya ile el izini bıraktı.

Açıklama yapan Okul öğretmeni Naim Okay, "Organ bağışının sadece bir gün değil yılın on iki ayı hatırlanması gereken güzel bir aktivite güzel bir çalışma olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle hazırladığımız " Ã‹Å"Organ bağışında gençlerle el ele` projesi kapsamında buradayız. Bütün vatandaşlarımıza organ bağışının ne kadar önemli bir konu olduğunu bir kez daha hatırlatmak onların bu organ bağışı konusundaki farkındalığını geliştirmek için çalışıyoruz."    dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğrencilerden Organ Bağışı Farkındalığı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0