GÜNDEM

Öğrencilerden Başkan Şahin`e Özel Sorular

 
 42
Öğrencilerden Başkan Şahin`e Özel Sorular - Kızılırmak İlkokulu öğrencileri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Kızılırmak İlkokulu öğrencileri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret ettiler.

 Kızılırmak İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Ülker Karataş, 4-B sınıfı öğrencileri ise öğretmenleri Ercan Sezer nezaretinde yaptıkları ziyarette Başkan Şahin`e Belediyecilik ile ilgili sorular yanında kişisel sorular sorarak röportaj yaptılar.

Başkan Şahin Belediyecilik ile ilgili şunları söyledi: "Belediyeler insanlarımızın mahalli müşterek nitelikte ki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan, idari ve mali özerkliğe sahip kamu tüzel kişiliğidir. Belediye Başkanı ise belediye teşkilâtının en üst amiri olarak belediye teşkilâtını sevk ve idare eder, belediyenin hak ve menfaatlerini korur. İnsan şehrin, şehir de insanın aynasıdır. Bu nedenle daha güzel ve daha yaşanabilir bir Bafra inşa etmek için çalışıyoruz. Bu hedeflere ulaşmak beş alanında çalışmaya devam ediyoruz. Bu beş alan: Katılımcı belediyecilik, kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik, çevre dostu belediyecilik, hizmet belediyeciliğidir. Bizler bu görevi yaparken gece ve gündüz diye bir ayırım yapmayız. Yılın her günü ve günün her saatinde halkımızın hizmetinde oluruz. Büyük bir sorumluluğumuz bulunmakta ve bu sorumluluk anlayış içerisinde hareket ederiz. Ayrıca Bafra için 5 alanda potansiyellerimizi harekete geçirmek istiyoruz. Bu beş alan tarım, sanayileşme, üniversite şehri olmak, kentleşme, turizmdir. Büyük Bafra ailesi anlayışı içerisinde Bafra`mız birlik ve beraberlik içerisinde bu hedefleri gerçekleştirmek için çalışmaktadır. İnşallah gelecek nesillere daha güzel bir Bafra bırakacağız."

Öğrenciler Başkan Şahin`e kişisel sorular da sordular. Başkan Şahin sporu sevdiğini, futbol müsabakalarını izlediğini Bafraspor ve Samsunspor sevdalısı olduğunu, yabancı takımlarla maç yapan her takımımızı desteklediğini ifade etti. Salon sporlarını ise sevdiğini voleybol ve basketbol maçlarını da izlediğini, günde en fazla 5 saat uyuduğunu, insanların iyi günlerinde mutluluklarını hüzünlü günlerinde ise acılarını paylaştığını, bunların belediye başkanı olmadan evvel de böyle olduğunu, evli ve bir çocuk babası olduğunu söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğrencilerden Başkan Şahin`e Özel Sorular içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0