EĞİTİM

Ödüller Sahiplerini Buldu

 
 183
Ödüller Sahiplerini Buldu - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde ilk defa yapılan 1. Deltaya Manda Salınımı Festivali kapsamında ilçe çapında resim, kompozisyon ve şiir yarışması yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde ilk defa yapılan 1. Deltaya Manda Salınımı Festivali kapsamında ilçe çapında resim, kompozisyon ve şiir yarışması yapıldı.

Festivalde gösterilerin ardından yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güven takdim etti.

Festival kapsamında yapılan şiir yarışmasında birinci olan öğrenci ve kompozisyon dalında birinci olan öğrenci sahneye çıkarak şiir ve kompozisyonunu okudu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerle Bafra Kaymakamı Halis Arslan bir bir ilgilenerek minik ilk okul öğrencilerini sevdi.

Manda konulu Şiir yarışmasında ilçe çapında 1. Fatih Ortaokulu Öğrencisi Mertay Sarıca , 2. Mustafa Erdin Ortaokulu öğrencisi Deniz Süzen ve 3. Atatürk Ortaokulu öğrencisi Esra Yerebakan olurken, kompozisyon yarışmasında 1.İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Tuğbanur Özkurt, 2. ise Anadolu Lisesi öğrencisi Binnaz Sever oldu.

Manda konulu resim yarışmasında ise ilk okul öğrencisi minikler hünerlerini sergiledi. Miniklerde ilçe çapında 1. Merkez ilkokulu öğrencisi Mine Melek Aytünür, 3.ise Merkez ilkokulu öğrencilerinden Emre Tuna Yücel oldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ödüller Sahiplerini Buldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0