ULUSAL

Obeziteye Ne Kadar Yakınsınız

 
 77
Obeziteye Ne Kadar Yakınsınız - SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin kurduğu Yaşam Rehberim Kulübü tarafından Dünya Obezite Günü nedeniyle SANKO Park Alışveriş Merkezi`nde "Obeziteye Ne Kadar Yakınsızınız" konulu etkinlik düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin kurduğu Yaşam Rehberim Kulübü tarafından Dünya Obezite Günü nedeniyle SANKO Park Alışveriş Merkezi`nde "Obeziteye Ne Kadar Yakınsızınız" konulu etkinlik düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güner Dağlı, ziyaretçilere seslenerek, "Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimiz vücut kütle indeksine göre obeziteye ne kadar yakın olduğunuz hakkında bilgilendirmeler yapacaklar. Hepinize ilginiz için çok teşekkür ederiz" dedi.
Yaşam Rehberim Kulübü Akademik Danışmanı Saadet Özen, " `Obeziteye Ne Kadar Yakınsınız?` konulu etkinliğimizin sloganı `Beden Kütle İndeksinizi (BKİ) biliyor musunuz`, amacı ise sizlere obeziteyi, neden ve sonuçlarıyla anlatmak, sağlıklı beslenme konusunda bilgiler vermek, fiziksel aktiviteleriniz varsa daha farklı neler yapabilirsiniz konularında yardımcı olmak" diye konuştu.
SANKO Üniversitesi Yaşam Rehberim Kulübü Kurucu Başkanı Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencisi Tuğçe Taşçı da, "Üniversitemizin ilk bilimsel kulübü olarak bu ilk etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz" sözleriyle başladığı konuşmasında kulüp hakkında bilgiler verdi.
Etkinliği düzenlemelerine destekleri için çok üniversite yönetimine teşekkür eden Taşçı, "Üniversitemizin desteğiyle obezite konusunda bir farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyor ve tüm ziyaretçilerimizi standımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Yaşam Rehberim Kulübü öğrencileri, konuşmaların ardından ziyaretçilere bilgilendirme yaptı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Obeziteye Ne Kadar Yakınsınız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0