GÜNDEM

O Yol Artık Çift Yönlü Olacak

 
 6019
O Yol Artık Çift Yönlü Olacak - Bafra Haber - Bafra Cumhuriyet Meydanı  ve ona bağlı caddelerin trafiğinin rahatlatılması amacı ile Bafra Trafik Tescil Büro Amirliğinin talebi, Samsun Ulaşım Koordinasyon Merkezinin(UKOME) onayı ile bazı düzenlemeler yapılacak.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Bafra Cumhuriyet Meydanı ve ona bağlı caddelerin trafiğinin rahatlatılması amacı ile Bafra Trafik Tescil Büro Amirliğinin talebi, Samsun Ulaşım Koordinasyon Merkezinin(UKOME) onayı ile bazı düzenlemeler yapılacak.

Mezarlık istikametinden Bafra`ya giriş yapan ve Gençlik Caddesi`nden Atatürk Bulvarı`nar; Öğretmenevi istikametinden gelerek Atatürk Bulvarı istikametine gitmek isteyenler artık Cumhuriyet Meydanı`na kadar gelmeyecek.

Bafra Trafik Tescil Büro Amirliğinin talebi üzerine Samsun Ulaşım Koordinasyon Merkezi nin(UKOME) onayı ile Gençlik Caddesi İshaklı Caddesi kavşağından sola, Fatih Ortaokulu istikametine dönülebilecek.
Yeni yapılacak kavşak çalışması ve bölünmüş yol ile Eski hastane istikametinden Askerlik Şubesi istikametine doğru ilerleyen sürücüler ve Öğretmenevi istikametinden gelen sürücüler;
Atatürk Bulvarı ya da Bafra`nın Alparslan Parkı bölgesine gitmek istediğinde,
önce 19 Mayıs Parkı istikametine dönecek, daha sonra, bölünmüş Mehmet Akif Ersoy Caddesine oradan da Gençlik Merkezine ulaşacak.
Bu çalışma sonrası Hükümet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Alaçam Caddesi ve Tekel Caddesi trafiğinin rahatlayacağı iddia edildi.
Sonuçlarını hep beraber göreceğiz.

Bu uygulama hakkında görüş bildirmek amacıyla yorum bölümünü kullanabilirsiniz. 
Ayrıca kararı beğen düğmesi ile oylayabilirsiniz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • O Yol Artık Çift Yönlü Olacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0