GÜNDEM

O Bir Samsun Sevdalısı

 
 25
O Bir Samsun Sevdalısı - Samsun sevgisini sadece sözcüklerle değil, Samsun`un çehresini ve yaşantısını değiştiren icraatlar ile ortaya koyan eski Gençlik ve Spor Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Bakanlığı döneminde Samsun'a gerçekleştirdiği yatırımlarla, Samsun'u bir spor kenti haline getirdi.
Bafra Haber

 |  - Samsun sevgisini sadece sözcüklerle değil, Samsun`un çehresini ve yaşantısını değiştiren icraatlar ile ortaya koyan eski Gençlik ve Spor Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Bakanlığı döneminde Samsun'a gerçekleştirdiği yatırımlarla, Samsun'u bir spor kenti haline getirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini üstlendiği dönemde Samsun`u "˜Spor Kenti` yapma yolunda onlarca önemli projeye imza atarak kente olan sevdasını göstermiş oldu. Kılıç`ın öncülük ettiği yatırımlarla Samsunlular, özgürce kullanabildikleri birçok spor tesisine ve spor tesislerini gönüllerince kullanabilme özgürlüğüne kavuştu.
 
SEVDASININ EN GÜÇLÜ İFADELERİ
Eski Bakan Kılıç, Samsun'a, çok amaçlı spor salonları, çim yüzeyli futbol sahaları, kapalı yüzme havuzu, gençlik merkezleri ve yeni yurt binaları gibi birçok değerli yatırım gerçekleştirdi. Suat Kılıç liderliğinde 2,5 yıllık zaman zarfında Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun'a yüz milyonlarca liralık yatırım gerçekleştirdi. Suat Kılıç'ın, Samsun'a armağan ettiği dev yatırımlar, kendini yetiştiren memlekete duyduğu sevdanın en güçlü ifadesi oldu.
 
SAMSUNSPOR`A BÜYÜK YATIRIMLAR
12 yıllık milletvekilliği döneminde, Samsun'a olduğu gibi Samsunspor'a da büyük yatırımlar yaptı. Suat Kılıç'ın , "Samsunspor'umuz için en büyük eserim" cümleleriyle tanımladığı 33 bin 919 seyirci kapasiteli Samsun Stadyumu, bugün tamamlanma aşamasında! Bu proje; sadece bir stadyum inşası değil, güçlü bir Samsunspor geleceğinin inşası anlamını taşıyor. O'nun deyimiyle "Samsunspor'un geleceğini kurtaracak en önemli proje" olan bu stadyum, bir spor kenti olarak Samsun'un eşsiz değerlerinden biri olacak.
 
O GENÇLİĞİN VE SPORUN BAKANI
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kurucu bakanı oldu. Bakanlığın maddi manevi her tuğlasına, her bir çivisine emek verdi, imza attı. Suat Kılıç, Bakanlığı boyunca 25 stadyum, 26 atletizim pisti. 60 yüzme havuzu, 94 diğer spor tesisleri, 191 Gençlik Merkezi, 232 spor salonu, 292 futbol sahası ve 920 spor tesisi yatırımına öncülük etti. Kabinenin en genç bakanı; 2,5 yıl boyunca, gecesini gündüzüne katarak mesaisini gençlerimiz ve Türk sporu için harcadı. spor tesisi ile Türk sporu için emsalsiz bir yatırım hamlesi başlattı.
 
TÜRKİYE`Yİ SESSİZ DEVRİMLE TANIŞTIRDI
Kılıç, Bakanlığı döneminde gerçekleştirdiklerini, Ankara'da oturarak yapmadı. Hafta sonu, hafta içi, bayram, tatil, gece, gündüz demeden 7/24 bir mesai ile, Türkiye'yi adım adım kat ederek yaptı. Hem yatırımların takipçisi oldu, hem de gençlerle bizzat ilgilendi. Dertlerini dinledi, sorunları yerinde tespit edip çözümü için adım attı. Türkiye O'nun bakanlığı döneminde, kısa zamanda birçok sessiz devrimle tanıştı.
 Haber Kaynak: gazetearena.com

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • O Bir Samsun Sevdalısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 80764
07 Kasım 2017
20:36
  • Yorum Id: 80764
  • 07 Kasım 2017
  • 20:36

Cok fazla yalamalık yapmışsın o kadar abartma iş sahası organize sanayı lazım y... kardeşim