SİYASET

Nusret Seven'den Bafra Haber'e Ziyaret

 
 2477
Nusret Seven'den Bafra Haber'e Ziyaret - Nusret Seven: "Ben dava adamıyım, dünde buradaydım bugünde buradayım yarında burada olacağım."  dedi.
Bafra Haber

 |  - Nusret Seven: "Ben dava adamıyım, dünde buradaydım bugünde buradayım yarında burada olacağım."  dedi.

 

MHP`den Bafra Belediye Başkan aday adayı olan ancak Genel Merkez tarafından aday gösterilmeyen Nusret Seven ve arkadaşları Bafra Haber`i ziyaret etti.

"Ben dava adamıyım, partiliyim, Türkeş`in öğrencisiyim. Bunu da söylemekten çekinmiyorum, Kazanan MHP olacak."  diyen Nusret Seven, "Ben partime hiçbir zaman zarar vermem. Kamuoyunda insanlar ne konuşacak acaba diyor. Beni tanıyanlar  partimin lehine konuşacağıma emin olmaları lazım. Ben siyasetin nasip olduğuna inan insanım. Allah her insanı en çok sevdiği şeyle imtihan edermiş. Bende imtihanımın bu olduğuna inanıyorum. Ben duruşumla, çizgimle, anlayışımla MHP`nin yanındayım bize hareket noktasında hangi konuda görev verilirse elimden geldiğince mücadele ederiz."   
"Dün de buradaydım bugün de buradayım yarında burada olacağım. Şahıslar, isimler beni bağlamıyor. Hayatımda hep fedakârlıklar yaptım. Ailevi olarak ta ekonomi olarak ta fedakârlık yaptım. Bunu da yapmamın tek sebebi rahmetli Türkeş Bey.  Türkeş Beyden özel ders alma şansına sahip olmuş özel öğrencisiyim.  Kendimin bu konuda şanslı olduğuna inanıyorum. Ben Türkeş`e karşı kendimi sorumlu hissettiğim için fedakârlık yaptım. Bugün bu arkadaşlarımız vardır, yarın belki bunlar ya da bir başkası olacak ama ben dava adamıyım benim farkım bu. İnandığım ideolojiye, partim bu misyonu doğru şekilde devam ettirdiği sürece  MHP içerisinde kalacağım. Benim burada olmam MHP`ye destektir. Biz aday adaylığımızda son sözümüz dedik.

NUSRET SEVEN`DEN BAFRA GİAD`A GÖNDERME
Bafra Giad yöneticilerinin aday adaylığı sürecinde MHP adayı Özgür Topkaya`yı desteklediğini hatırlatan Nusret Seven, "Ticarette gösterdikleri başarıyı da siyasette de gösterecekleri kanaati içerisindeyim. Genel Başkanımız  Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Özgür Bey noktasında kazanabileceklerini ifade ettiler. Bu saatten sonra da aday ile birlikte onların yanında  canı gönülden olup onları desteklemelerini istiyorum.

Ben o ekibin yanında olmasından en ufak şekilde rahatsız değilim çünkü aday adaylığı sürecinde herkesin bir tercihi olacaktı ama ben Bafra Partisiyim deyip bir arkadaşımıza destek verip de sonra arkada durmalarını istemiyorum. Bu arkadaşlar ticarette başarılı mı? Başarılı. Bu desteği partim adına ben bunlardan istiyorum.

GİAD bu işin merkezinde. Onlar etkili oldu, olmadı ben bunları tartışmıyorum ama olmalarını istiyorum. GİAD`ın aday adaylığı sürecinde gösterdikleri desteği adaylık döneminde de göstermelerini istiyorum. Ayrıca Özgür Topkaya`ya da başarılar diliyorum.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Nusret Seven'den Bafra Haber'e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0