SAMSUN

Numan Paşa Camii'nin İnşaatına Belediye Talip

 
 121
Numan Paşa Camii'nin İnşaatına Belediye Talip - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaklaşık iki yıl önce inşaatına başlanan ve Köprülü Fazıl Mustafa Paşa'nın büyük oğlu Numan Paşa'nın adının verildiği cami inşaatının tamamlanmasına Vezirköprü Belediyesi talip oldu
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaklaşık iki yıl önce inşaatına başlanan ve Köprülü Fazıl Mustafa Paşa'nın büyük oğlu Numan Paşa'nın adının verildiği cami inşaatının tamamlanmasına Vezirköprü Belediyesi talip oldu

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, kutsal mekan olan camilerin yapılması ve ibadete bir an önce açılmasını sağlamanın herkesin görevi olduğunu belirtti. Başkan Edis, ilçe Müftülüğü ve Numan Paşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği görevlilerinin bir sözleşme ile cami inşaatını belediyeye devretmeleri halinde, sorumluluğunu alarak camiyi 6 ay içinde bitirip teslim edebileceklerini söyledi.

Kutsal mekanların inşasında kişisel kaprislere asla yer verilmemesi gerektiğinin altını çizen Başkan Edis, "Bu görev hepimizin. Kimin, hangi kurumun imkanı varsa destek olacak. Söz konusu caminin en kısa zamanda ibadete açılması için ne gerekiyorsa belediye olarak yapmaya hazırız. Teklifimiz kabul görürse 6 ay içinde inşaatı bitirir teslim ederiz" dedi.

Başta üniversite öğrencileri olmak üzere, mahalle sakinlerinin de cami inşaatının bir an önce bitirilip ibadete açılmasını istedikleri belirtildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Numan Paşa Camii'nin İnşaatına Belediye Talip içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0