SİYASET

Bafra Chp İlçe Başkanlığı Seçiminin Galibi Nihat Oktay

 
 4929
Bafra Chp İlçe BaşkanlığıSeçiminin Galibi Nihat Oktay - Samsun'un Bafra ilçesi CHP ilçe Başkanlığı seçiminin galibi Nihat Oktay oldu.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesi CHP ilçe Başkanlığı seçiminin galibi Nihat Oktay oldu.

Samsun`un Bafra ilçesinde CHP Bafra ilçe Başkanlığı için yapılan kongrede aday olan Nihat Oktay ve Mustafa Yaran arasındaki yarışı 130 oy olan Nihat Oktay kazandı.

Saat 11`de başlayan kongre saat 17.00`de sandıkların açılması ve oyların sayılması ile son buldu.

Yapılan sayıma göre Nihat Oktay 130 oy alarak Bafra CHP İlçe başkanı olurken, Mustafa Yaran ise 104 oy aldı.

253 delegenin 234`ünün oy kullandığı seçimden 130 alarak CHP Bafra İlçe Başkanı seçilen Nihat Oktay yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bugünkü kongremizde ne Nihat Oktay ne de Mustafa Yaran kazanmıştır. Bugün Bafra`da CHP kazanmıştır. Tüm delegelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Nihat Oktay Yönetimi, seçim sonrası 9 Yönetim kurulu üyesinin istifa etmesi sonucu düşmüş, yerine Yusuf Sünger başkan olarak atanmıştı. Atanarak Bafra ilçe Başkanlığına getirilen Nihat Oktay, düşürülme sonrası seçilerek tekrar başkan oldu.

CHP Bafra İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri: 

Fatih Aslan, Fatma Bastil, Feyyaz Bayrak, Selma Erduran, Nurdan Gülpınar, Esra Deniz Karagöl, İsa Keçici, Şükrü Mangır, Recep Özcan, Vahit Perçin, Ahmet Tuncer Sevinç, İlhan Sözer, Şuayip Sürmeli, Kemal Şen, Nihat Şener, Lale Yöro

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Chp İlçe Başkanlığı Seçiminin Galibi Nihat Oktay içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0