Tanıtım

Nezahat Şahin Bafra Kaymaklı Lokumevi Bayrama Hazır

 
 1316
Nezahat Şahin BafraKaymaklı Lokumevi Bayrama Hazır - Tanıtımdır - Bafra Kaymaklı Lokumu ve Nokulu deyince akla gelen ilk isim olan Bafra Kaymaklı Lokum Evi, Kurban Bayramı`na sayılı günler kala hazırlıklarını sürdürüyor.
Bafra Haber

 |  - Tanıtımdır - Bafra Kaymaklı Lokumu ve Nokulu deyince akla gelen ilk isim olan Bafra Kaymaklı Lokum Evi, Kurban Bayramı`na sayılı günler kala hazırlıklarını sürdürüyor.

Bayram telaşında olan vatandaşlar, bayramların vazgeçilmez tadı olan nokul, lokum ve tatlı siparişi vermek için harekete geçti. 

Tatlı, Bafra Nokulu ve Lokumu yapan Bafra Kaymaklı Lokum Evi sahibi Nezahat Şahin, ürün çeşitliliklerini vatandaşlara sunarken, bayram yoğunluğunda gelen misafirleri de elleri boş döndürmemeye çalışıyor.

Bafra Nokulu, Bafra Lokumu, tatlı ve börek yapımında doğal ürünler kullanan Bafra Kaymaklı Lokum Evi ekibi yapılan ürünleri fırından çıkar çıkmaz müşterileri ile buluşturuyor.

Bafra Nokulu, Bafra Lokumu ve tatlıların bayram sofralarının değişilmez lezzeti olduğunu ve hijyen şartlarına çok dikkat ettiklerini belirten Nezahat Şahin, " Bafra`nın yöresel bütün yemeklerini yapmaktan zevk alıyorum. Baframızın lokumu, nokulu, su böreği, yufka tatlısı ve tatlı çeşitleri ile birlikte Bafra`nın bütün yöresel yemeklerini müşterilerimize sunmaktayız. Bayram dolayısıyla yoğun çalışıyoruz. Büyük bir zevk ve titizlikle bayrama hazırlıklarımızı yapıyoruz. Siparişlerimizi tamamlayıp gelen misafirlerimizi boş çevirmemeye çalışıyoruz.

Biz bu ürünleri sadece Bafra`ya değil Türkiye`nin her yerine gönderiyoruz. Türkiye`nin her yerine Bafra Nokulu ve Lokumu ulaşmış durumda ve herkes biliyor. Telefon ve internet üzerinden  sipariş alıyor ve ulaştırıyoruz. Bafra`yı tanıtmaktan büyük zevk alıyoruz.  Müşterilerimiz şundan emin olsunlar ki bütün kullandığımız ürünler doğal ve hijyen kurallarına büyük önem gösteriyoruz. "           dedi.

 

NEZAHAT ŞAHİN BAFRA LOKUMEVİ

Atatürk Bulvarı Hacınabi Mah. Hacıkabaş Sokak Bafra/Samsun
Tel: 0 362 543 90 50
Cep: 0 534 885 45 00

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Nezahat Şahin Bafra Kaymaklı Lokumevi Bayrama Hazır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0