GÜNDEM

Neyzen Tevfik Şiir Şöleni Öncesi Kolay`da Değerlendirme Toplantısı

 
 80
Neyzen Tevfik Şiir ŞöleniÖncesi Kolay`da Değerlendirme Toplantısı - 5. Neyzen Tevfik Kolaylı Şiir Şöleni öncesi Kolay`da toplantı düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - 5. Neyzen Tevfik Kolaylı Şiir Şöleni öncesi Kolay`da toplantı düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İdris Anarat genel bir durum değerlendirmesi yaptı.
Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat da şiir şöleni hakkında bilgiler verdi.

Emekli Başmüfettiş Remzi Öztürk ise kapsamlı kültür çalışması yapılmasını ve değerlerin öne çıkarılmasını istedi. Toplantıda Galip Anarat ve diğer katılımcılar da dilek ve temennilerde bulundular.

Toplantı sonunda, önümüz senelerde yapılacak Turizm ve Kültür faaliyetlerinde daha kapsamlı genel bir şenlik içersinde çalışmalar yapılması için bir platform oluşturulması, Samsun Valiliği, Bafra kaymakamlığı, Büyükşehir ve Bafra Belediye başkanları ile ilgili daire ve kuruluşların ziyaret edilmesi kararı alındı.

Toplantıya Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, Şiir kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen, Edebiyat Nöbeti dergisi yazı işleri Müdürü ve sahibi Celal Karaca, Bafra Haber yazarı İdris Anarat, Kolay Muhtarı Hasan Özcan, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Şahin, Kolay Lise Müdürü ve Neyzen Tevfik İlkokul Müdürü, Emekli Milli Eğitim Bakanlık Başmüfettişi Remzi Öztürk, Neyzen Tevfik Kolaylının akrabası emekli Mahkemeler Başkatibi Galip Anarat, emekli eğitimci Osman Tokur, Kolaylı emekli öğretmenler ve esnaflar katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Neyzen Tevfik Şiir Şöleni Öncesi Kolay`da Değerlendirme Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0