SİYASET

Necmi Çamaş Bafra Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

 
 575
Necmi Çamaş Bafra Teşkilatıyla Bir Araya Geldi - Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, Bafra AK Parti ilçe teşkilatı ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, Bafra AK Parti ilçe teşkilatı ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen geceye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, parti üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Yemek sonrası konuşma yapan Necmi Çamaş, "Bu akşam ben çok mutluyum çünkü kendimi evimde hissediyorum. Burası benim evim. " Ã‹Å"Nereden?` diyecekseniz: Bafra`yla ilk tanışmam 1980 yılında oldu. Kayınpederim Paşa Camii imamıydı ve tanışmaya gelmiştik. Tabi Bafralıların beni böyle gönülden bağırlarına basmaları şahsımı çok mutlu etti. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz."    dedi.

Konuşmasına devam eden Çamaş şunları söyledi:

Ben 1965 yılında Çarşamba`nın Yenikışla Köyünde doğdum. İlk okulu köyümde tamamladım, ortaöğrenimim biraz çeşitli yerlerde geçti.  Abim, Allah rahmet eylesin Kayseri Yüksek İslam Enstitüsünde okuyordu. Tabi babamızın hepimizi birden okutma durumu yoktu. O beni aldı Kayseri`ye götürdü. Kayseri İmam Hatip Lisesi`nde o zaman orta okul 4 yıldı. 5. yılımı Terme İmam Hatip Lisesi`nde tamamladım. 1983 yılında da Çarşamba İmam Hatip Lisesinin ilk mezunları olarak lise hayatımı bitirdim.

Aynı yıl Manavgat`ta din görevlisi olarak devlet memurluğuna başladım. 1987 yılında İktisat fakültesini bitirdim. 1989 yılında Samsun`a Yeraltı Camine din görevlisi olarak atandım. 1992 yılına kadar Bu görevim çeşitli camilerde devam etti. 1992 yılında Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğüne ayniyat saymanı olarak atandım. 1997 yılında Türkiye`nin en genç Müdür Yardımcısı olarak  aynı kurumda çalıştım. 2003 yılında bölge müdür vekili oldum. 2004 yılında Samsun büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı oldum. İstifa ettiğim 10 Şubat 2015 tarihine kadar büyükşehir belediyesinde 11 yıl bu görevi yürüttüm. 50 yıllık hayatımın 32 yılı devletin çeşitli kademelerinde milletimize hizmet etmekle geçti. özellikle bunun son 11 yılında Samsun Büyükşehir Belediyesinin insana dokunan bütün projelerinin  uygulayıcı yöneticisi oldum. Ben mühendis değildim teknik işlerle hiç uğraşmadım. Benim uğraş alanım insandı. Benim uğraşı alanım kadınımızdı, yaşlımızdı, çocuğumuzdu, engellimizdi. Bununla ilgili Türkiye`de hiç yapılmayan bir çok projeye imza atmayı yaradan bizlere nasip etti.

Bunlardan bir kaç tanesi Yaşlılara hizmet merkezi, Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Kampı dır.

Edinmiş olduğum tecrübe ve birikimimle, doğup büyüdüğüm bu topraklara daha büyük hizmetler yapabilmek için Ak Partiden Millet vekili Aday Adayı oldum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Necmi Çamaş Bafra Teşkilatıyla Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0