SAMSUN

Nebiyan Dağı`nda Ekolojik Yaşam Kampı Ve Bisiklet Turu

 
 183
Nebiyan Dağı`nda Ekolojik YaşamKampı Ve Bisiklet Turu - Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ortaklığı ile Nebiyan Dağı Yaylasında 29-30 ve 31 Mayıs tarihlerinde Ekolojik Yaşam Kampı ve Bisiklet Turu düzenlenecek.
Bafra Haber

 |  - Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ortaklığı ile Nebiyan Dağı Yaylasında 29-30 ve 31 Mayıs tarihlerinde Ekolojik Yaşam Kampı ve Bisiklet Turu düzenlenecek.

Düzenlenecek olan etkinlik iki aşamadan oluşacak: Birinci aşamada 20 üniversite öğrencisi 29 Mayıs Cuma günü 16.00`da Nebiyan Dağına otobüs ile hareket edecek ve kamp alanını kurarak aynı gece kamplayacak.

İkinci aşama olan 30 Mayıs Cumartesi günü saat 07.30`da Samsun Atakum Halk İskelesi önünden hareket ederek  yola çıkacak olan Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu ve OMÜ Bisiklet Topluluğu üyeleri Nebiyan dağına bisikletleri ile çıkarak kamp alanına dahil olacaklar.

(Bisiklet turu performansına güvenen herkese açıktır) 31 Mayıs sabahı bisikletleri ile etkinliğe katılan üyeler Nebiyan Dağından inerek Sürmeli Köyü`nde her Pazar kurulan Organik Pazarda sabah kahvaltısı yapacaklar ve köyü gezecekler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Nebiyan Dağı`nda Ekolojik Yaşam Kampı Ve Bisiklet Turu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0