VEFAT

Nazike Çakmak Göz Yaşı Ve Dualarla Uğurlandı

 
 248
Nazike Çakmak Göz Yaşı Ve Dualarla Uğurlandı - Haber ”“ Ebubekir Yılmaz - MHP Bafra ilçe Başkanlığı eski yöneticisi Mümin Çakmak`ın eşi Nazike Çakmak son yolculuğuna uğulandı. Nazike Çakmak bir süredir İzmir`de hastanede tedavi görmekteydi.
Bafra Haber

 |  - Haber ”“ Ebubekir Yılmaz - MHP Bafra ilçe Başkanlığı eski yöneticisi Mümin Çakmak`ın eşi Nazike Çakmak son yolculuğuna uğulandı. Nazike Çakmak bir süredir İzmir`de hastanede tedavi görmekteydi.

<p>Nazike Çakmak`ın Cenazesi Gazi Paşa Mahallesi Şehit Adem Yıldız sokaktaki evinin önünden alınan helallikten sonra Gazi Paşa Camiisinde kılınan Cenaze Namazının ardından Bafra Asri Mezarlıktaki Aile Kabristanlığına göz yaşı ve dualarla definedildi.</p> <p>Mümin Çakmak`ın bu acı gününde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra Ak Parti İlçe başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra MHP İlçe başkanı Abdurrahman Çamaş, Samsun Eski MHP İl Başkanı Ömer Süslü, Bafra Eski MHP İlçe başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra MHP Belediye Meclis Üyeleri Hakan Aytünür, Arif Satılmış, İş Adamı Özgür Topkaya, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği başkan yardımcısı Sebahattin Koçak eş dost akraba ve çok sayıda cami cemaati katıldı.</p>
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Nazike Çakmak Göz Yaşı Ve Dualarla Uğurlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0