ULUSAL

Naci Şerifi Zindasti: 'Asıl Hedef Bendim'

 
 1275
Naci Şerifi Zindasti: 'Asıl Hedef Bendim' - Kızı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ergenekon davasının gizli tanığı Naci Şerifi Zindasti, asıl hedefin kendisi olduğunu belirtti.
Bafra Haber

 |  - Kızı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ergenekon davasının gizli tanığı Naci Şerifi Zindasti, asıl hedefin kendisi olduğunu belirtti.

Kızı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ergenekon davasının gizli tanığı Naci Şerifi Zindasti, asıl hedefin kendisi olduğunu belirterek, "Devlete uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı ile ilgili bilgi vermiştim. Tehditler aldım ancak bunu yapacaklarını düşünmedim"  dedi.

Büyükçekmece Hadımköy yolunda meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Devrim Öztun (23) ve Arzu Şerifi`nin (19) cenazeleri, Adli Tıp Kurumu`na getirildi. Yapılan incelemelerin ardından Arzu Şerifi`nin cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu`ndan alındı. Genç kız için Büyükçekmece Aybars Ak Camii`nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye genç kızın babası Naci Şerif Zindasti, ailesi ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından genç kızın cenazesi, toprağa verilmek üzere Büyükçekmece Yeni Mezarlığa götürüldü.

"HEDEF BENDİM AMA KIZIMA SALDIRDILAR" 

Cenaze sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Naci Şerifi Zindasti, "Uluslararası kaçakçılığa yapılan çalışmalarla ilgili emniyete bilgi verilmiştir. Uluslararası uyuşturucu kaçakçıları dünyanın her yerinde at koşturuyorlar. Türkiye dahil her yerin pasaportunu kullanıyor, yurt dışında geziyorlar. Devlete bu konu ile ilgili bilgi vermiştim. Tehdit aldım, bu konuda mesaj aldım. Beklediğim bir şeydi ama çocuklarıma bir şey yapılacağını düşünmemiştim. Hedef bendim ama kızıma saldırdılar"  dedi.

İranlı Naci Şerifi Zindaşti, 24 Eylül 2007`de İstanbul Büyükçekmece`de jandarmanın düzenlediği operasyonda 75 kilo eroinle yakalanıp tutuklanmıştı. Zindaşti, 21 Ekim 2010`da "terazi" kod adıyla gizli tanık yapılıp dönemin Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz`e ifade vermişti. Zindaşti, uluslararası bir uyuşturucu kaçakçılığı şebekesi ile ilgili emniyete ihbarda da bulunmuştu. Polis, saldırının yüklü miktarda uyuşturucu yakalanmasını sağlayan Zindaş

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Naci Şerifi Zindasti: 'Asıl Hedef Bendim' içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0