SAMSUN

Müteahhitlerden 'Yeşil Adım' Desteği

 
 91
Müteahhitlerden 'Yeşil Adım' Desteği - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret eden müteahhitler, 'Yeşil Adım' projesine destek verdiklerini belirterek yaptıkları inşaatlarda fidan dikimlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret eden müteahhitler, 'Yeşil Adım' projesine destek verdiklerini belirterek yaptıkları inşaatlarda fidan dikimlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti

Samsun Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Baltacı ve yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti. Atakum Belediyesi tarafından kısa süre önce hayata geçirilen ve büyük ilgi gören 'Yeşil Adım' kampanyasını desteklediklerini belirten müteahhitler, Atakum İlçesindeki inşaatlarında bu kurala uyduklarını kaydetti.

YEŞİL ADIM KUTLAMASI

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte makamında ziyaret eden Samsun Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Baltacı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek faaliyetlerini kapsamlı bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Başkan Baltacı, Samsun'daki inşaat sektörünü anlattı. Ziyarete katılan müteahhitler, Atakum Belediyesinin hayata geçirdiği Yeşil Adım projesini desteklediklerini belirterek Başkan Taşçı'yı kutladı.

"MÜTEAHHİTLERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ"

Yeşil Adım projesinin gördüğü destek karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Taşçı, "Binalardaki daire ve dükkan sayısı kadar fidan dikme zorunluluğunu beraberinde getiren Yeşil Adım projesine her kesimden ciddi destek var. Daha yeşil bir Atakum için atılan bu adıma özellikle müteahhitlerin destek vermesi son derece önemli" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Müteahhitlerden 'Yeşil Adım' Desteği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0