GÜNDEM

Murat Demir'in Katil Zanlısı Yakalandı

 
 35560
Murat Demir'in Katil Zanlısı Yakalandı - Samsun`un Bafra ilçesindeki bir marketin kasiyerini silahla öldürüp kayıplara karışan cinayet zanlısı yakalandı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesindeki bir marketin kasiyerini silahla öldürüp kayıplara karışan cinayet zanlısı yakalandı.

Samsun'un Bafra ilçesinde kasiyer cinayeti şüphelisi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
12 Kasım tarihinde meydana gelen olayda, Emirefendi Mahallesi'ndeki bir markete giren ve kasiyer Murat Demir'den (23) kasadaki paraları isteyen maskeli kişi, kendisine direnen Demir'i tabancayla vurarak ölümüne yol açmış ve olay yerinden kaçmıştı.

Edinilen bilgiye göre, cinayetle ilgili görüntülerin basında yer alması üzerine şüpheliyi tanıyan bir şahıs, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli S.T.'yi saklandığı yerde yakaladı. Gözaltına alınan S.T, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Katil zanlısı olarak yakalanan şahsın adının Seyit Türkel olduğu öğrenildi. Katilin cinayeti işlediği silahı gömdüğü yerden çıkardığı bilgisine ulaşıldı.
Murat Demir'in katili Seyit Türkel'in dün amcasının çocukları ile köyde top oynadığı öğrenildi.
Seyit Türkel, bekar ve 19 yaşında.

 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

12/11/2014 günü, saat 20:45 sıralarında, Bafra ilçesi, Emirefendi Mahallesi'nde bulunan market içerisinde meydana gelen ve maktül Murat Demir'in ölümü ile sonuçlanan, " İnsan Öldürme, Nitelikli Yağmaya Teşebbüs ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna Muhalefet" suçunun faili, "S.T." isimli şüpheli, yürütülen titiz bir çalışma sonucu Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanmış olup, Cumhuriyet Başsavcılığımızca müdafi huzurunda alınan savunmasında, şüpheli suçunu ikrar etmiştir.

Olayda kullanılan silah ve eldiven, şüphelinin yer göstermesi sonucu ele geçirilmiştir. Olaya ilişkin soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.
 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 İbrahim KESKİN
 Bafra Cumhuriyet Başsavcısı


 

TUTUKLANDI

Samsun`un Bafra ilçesinde kasiyeri vurarak ölümüne neden olan maskeli soyguncu tutuklandı. 
Emirefendi Mahallesi`ndeki bir markete giren ve kasiyer Murat Demir'den (29) kasadaki paraları isteyen maskeli Seyit T.(19), kendisine direnen Demir`i tabancayla vurarak ölümüne neden olmuştu. Bafra Asayiş Büro ekipleri tarafından 5 gündür sürdürülen çalışmalar sonucunda bir ihbarı değerlendiren polisler bugün zanlıyı Adliye Caddesi`nde yakalayarak gözaltına aldı. 
Yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden zanlı, olayda kullandığı silah ve eldivenleri İkiztepe Mahallesi`ndeki evde sakladığını söyledi. Söz konusu yere giden polis ekipleri zanlının evinde silahı ve eldivenleri ele geçirdi. 
Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin`in de katıldığı sorguda suçu kabul eden zanlı, akşam sevk edildiği Bafra Adliyesi`nde tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevi`ne gönderildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Murat Demir'in Katil Zanlısı Yakalandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0