SAMSUN

Muhtarlardan Sarıcaoğlu'na Jest

 
 126
Muhtarlardan Sarıcaoğlu'na Jest - Samsun Muhtarlar Derneği, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu onuruna yemek verdi
Bafra Haber

 |  - Samsun Muhtarlar Derneği, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu onuruna yemek verdi

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve Samsun'da bulunan Kavaklı muhtarların daveti üzerine muhtarlarla buluşan Sarıcaoğlu, "Birçoğu Kavaklı hemşehrim olan değerli muhtarlarımızla Samsun'da bir arada olmak beni gerçekten çok duygulandırdı" dedi.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk yaptığı konuşmada, "Samsun muhtarları olarak Kavak'ın gelişimini yakinen takip ediyor ve yapılan tüm çalışmalardan haberdar oluyoruz. Açıkçası bu bizlere gurur veriyor. Çünkü Kavak, Samsun'un en güzel ilçelerinden biri buranın gelişmesi ve büyümesi bizleri çok sevindiriyor ve mutlu ediyor. Sizi her zaman yanımızda ve aramızda görmek bizlere onur veriyor. Davetimizi kırmayıp geldiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

KAVAK SAMSUN'UN PARLAYAN YILDIZI

Kavak'ta yapılan hizmetler, projeler ve çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Sarıcaoğlu, "Allah'ın izniyle ilçemizde söz verdiğimiz birçok projemizi faaliyete geçirdik. Kavak artık kabuğunu kırdı bunu açık ve net şekilde söylüyorum. 2016 yaz ayında hep birlikte birçok projemizin açılışını yapacağız. Daha önce yaptığımız gibi siz değerli muhtarlarımız ile Kavak'ta gezi turları düzenleyip yapılan çalışmalardan bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız. Her zaman dediğim gibi Kavak Samsun'un parlayan yıldızıdır ve öylede kalacaktır. Samsun'da yaşayan binlerce hemşehrimiz var. Bu hemşehrilerimiz bizi basın aracılığı ile takip ediyor ilçelerine ne yapılıyor nasıl yapılıyor hepsinden bilgi sahibi oluyorlar. Açıkçası bu gelişim beni çok mutlu ediyor çünkü Kavak'taki gelişimin herkes farkında. Kavak büyüyor, Kavak gelişiyor" şeklinde konuştu.

ANONSLA İŞÇİ ARAR DURUMA GELDİK

Sarıcaoğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Kavak bu zamana kadar işsizlik yüzünden göç veren bir numaralı ilçelerin başında geliyordu. Şimdi Belediyemizin hoparlöründen anons ile işçi arar duruma geldik. Kavak'taki gelişimi en basit haliyle bu şekilde sizlere anlatabilirim. Kavak'ın gelişiminde hepinizin katkısı var çünkü el ele verip birlik olduk ve bu başarıya birlikte imzamızı attık. Beni sayıp ve sevip onuruma vermiş olduğunuz bu yemek beni inanın çok duygulandırdı. Rabbim hepinizden razı olsun birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin."

İstişare ve sohbet tadında geçen programın sonunda Başkan Sarıcaoğlu'na, çalışmaları ve hizmetleri adına Samsun Muhtarlar Derneği olarak plaket sunuldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Muhtarlardan Sarıcaoğlu'na Jest içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0