GÜNDEM

Muhtarlardan Protokole Yemek

 
 1161
Muhtarlardan Protokole Yemek - Samsun Bafra Muhtarlar Derneği tanışma kaynaşma yemeği düzenledi
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Muhtarlar Derneği tanışma kaynaşma yemeği düzenledi

28 Nisan tarihinde yapılan seçimde Bafra Muhtarlar Derneği Başkanlığı`na seçilen Salih Zeki Nayır ve yönetim kurulu üyeleri Şehir Kulübü`nde yemek düzenledi. Düzenlenen yemeğe Kaymakam Ali Katırcı, Garnizon Komutanı ve İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Keçeli, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır yaptığı açılış konuşmasında, "Yönetim kurulu olarak Bafra`da birlik ve beraberliği sağlamak, halkımızla gerek adli gerekse mülki idare arasında bir köprü olmak için bu yola çıktık" dedi.

Seçilen muhtarları tebrik eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Sivil toplum örgütü olarak Bafra`yı en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum. Bafra`mız da bundan sonra daha çok dayanışmaya, daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Bafra`mız potansiyelleriyle hakkıyla değerlendirilmiş değil. Kaymakamımızla, sivil toplum örgütlerimizle birlik ve beraberlik halinde, dayanışma içinde olduğunda bu potansiyellerimizi daha kısa sürede hayata geçirebilir ve Bafra`mıza da büyük değerler kazandırmış oluruz" diye konuştu.

Kaymakam Ali Katırcı ise, "Bu tür programlar birlik ve beraberliğin sergilendiği, görüş alışverişinin yapıldığı, karşılıklı istişarelerin olduğu bir fırsattır. Bugün de bu nedenle muhtarlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Muhtarlardan Protokole Yemek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0