GÜNDEM

Muhtarlar Derneğinden Bürokratlara Ziyaret

 
 909
Muhtarlar Derneğinden Bürokratlara Ziyaret - Muhtarlar Derneğinden Kaymakam`a ziyaret
Bafra Haber

 |  - Muhtarlar Derneğinden Kaymakam`a ziyaret

Bafra Muhtarlar Derneğinin yeni yönetimi Bafra Kaymakamı Ali Katırcı`yı makamında ziyaret ederek kendilerini tanıtarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi sundular.

Geçtiğimiz gün Bafra Muhtarlar Derneğinde yapılan seçim ile yeni dernek başkanı seçilen Büyükcami Mahallesi Muhtarı Salih Zeki Nayır ve yönetimi Cengiz Tan, Gökhan Özay, Fevzi Soylu, Hasan Özcan, Bülent Aşçı ve Murat Özyürek, Hasan Yavuz, Recep Koca ve Haydar Aşçı Kaymakam Katırcı ile bir araya gelip Bafra için yapılabilecek her türlü çalışmada var oldukları belirttiler.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır,``  Ziyaretteki amacımız tanışmak, kaynaşmak ve birlikte Bafra`ya daha iyi hizmet vermektir." dedi.

Kaymakam Katırcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette ise Bafra Kaymakamı Katırcı`nın eşi Hacer Katırcı`da hazır bulundu.

Bafra Muhtarlar Derneği yeni yönetimi bugün bürokratlara bir takım ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz gün Bafra Muhtarlar Derneğinde yapılan seçim ile yeni başkan seçilen Büyükcami Mahallesi Muhtarı Salih Zeki Nayır ve yönetimi Cengiz Tan, Gökhan Özay, Fevzi Soylu, Hasan Özcan, Bülent Aşçı ve Murat Özyürek, Hasan Yavuz, Recep Koca ve Haydar Aşçı Bafra Bürokratlarına nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Bafra Muhtarlar Derneği yönetimi, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Keçeli, Seçim Kurulu Başkanı Hakime Semra Turan ve Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit`i ziyaret etti.

Ziyaretlerindeki amaçlarının tanışmak ve kaynaşmak olduğunu söyleyen Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır,  Ziyaretlerdeki amacımız tanışmak, kaynaşmak ve birlikte Bafra`ya daha iyi hizmet vermektir."  dedi.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Muhtarlar Derneğinden Bürokratlara Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0