ULUSAL

Muhtar, Hastane Kantini Alışveriş Fişi Vermeyince Ortalığı Ayağa Kaldırdı

 
 306
Muhtar, Hastane Kantini AlışverişFişi Vermeyince Ortalığı Ayağa Kaldırdı - Özel Bafra Haber - Tuğrul Taş / Çulhakoca Köyü Muhtarı Hikmet Şener, hastane kantininde kendisine fiş verilmediğini iddia ederek, işletmeciden şikayetçi oldu.
Bafra Haber

 |  - Özel Bafra Haber - Tuğrul Taş / Çulhakoca Köyü Muhtarı Hikmet Şener, hastane kantininde kendisine fiş verilmediğini iddia ederek, işletmeciden şikayetçi oldu.

Gece saat 2 sıralarında Bafra Devlet Hastanesine bir yakınını ziyarete gelen Muhtar Hikmet Şener, hastane kantininden yaptığı alışveriş sonrası fiş verilmemesi üzerine polise tutanak tutturarak şikayet oldu.
Önce Hastane Başhekimini aratan muhtar, Başhekimin telefona çıkmaması üzerine polise haber verdi.
"Ben yapmış olduğum harcamanın vergisini de Devlete ödenmesini isteyen bir adamım" diyen Muhtar Şener, başından geçen olayı Bafra Haber`e anlattı:

Şener şunları söyledi:
"Bugün Cuma akşamı. Köyümden bir takım hastalarım vardı onları ziyarete geldiğimde Bafra Devlet Hastanesi Kantinine gelerek bir takım alışverişler yaptım.

Kendilerinden alışveriş yaptığıma dair bunun fişinin verilmesini istedim. Kendilerinin fiş veremeyeceklerini söylediler. Yazar kasalarının olmadığını söylediler .
Ben de bu alışverişi yapıyorsam fişin alınmasını vermeniz gerektiğini  yasal bir durum olduğunu söyledim. Arkadaşlar veremeyecek olduğunu söylediler.
Ben de bunu üzerine Hastane Başhekimini aratım. Mehmet Kılınç`ı bağlayın dedim. Yani burada  Devletin kamu hastanelerinin kamunun içerisinde kanunsuzluk olduğunu hissetim. Sayın Mehmet Kılınç Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi, burada Uzman bir Doktorun olduğunu onun ilgileneceğini söylemiş. Kendisi telefonlarıma cevap vermeyeceğini benimle  görüşmeyeceğini söylemiş.

Sayın çok değerli Cumhurbaşkanımız bizleri Cumhurbaşkanlığı Sarayına davet eden Cumhur Başkanımız ve kendisi bizlere onur veren bize değer veren Cumhurbaşkanımız ki bizimle ilgilenen biz Muhtarlara eğilen bir Cumhurbaşkanımız, Türkiyenin lideri olan hakikatten değerli benim Başkanım olan birisi bizleri  Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet eden bir CumhurBaşkanı ama burada bakıyorum ki, Başhekim Cumhurbaşkanın bizlere eğildiği kadarın  yüzde 1`i bile yaklaşmayan bir Başhekim maalesef.
Burada bir kanunsuzluk var ise burada bir adaletsizlik var ise ortaya çıkmasını istiyorum. Ben yapmış olduğum harcamanın vergisini de Devlete ödenmesini isteyen bir adamım.
Kolluk kuvvetlerini aradım herhangi bir taşkınlık yapmadım polis geldi tutanağını tuttu biz işlemimizi yaptık ifademizi verdik, altına imzamızı attık. Devletimizin yetkili mercilerinin gereğini yapacağına inanıyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Muhtar, Hastane Kantini Alışveriş Fişi Vermeyince Ortalığı Ayağa Kaldırdı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0