SİYASET

Abdullah Kurumahmut Konuşması İle Ayakta Alkışlandı

 
 872
Abdullah Kurumahmut Konuşmasıİle Ayakta Alkışlandı - Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkanlığı, 25'inci dönem milletvekili aday adaylarını törenle tanıttı. Atakum ilçesinde Büyükşehir Belediyesine bağlı kültür merkezinde düzenlenen aday adayı toplantısına geniş katılım oldu.
Bafra Haber

 |  - Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkanlığı, 25'inci dönem milletvekili aday adaylarını törenle tanıttı. Atakum ilçesinde Büyükşehir Belediyesine bağlı kültür merkezinde düzenlenen aday adayı toplantısına geniş katılım oldu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "İlimizde 102 tane aday adaylığı başvurusu gerçekleştirilmiştir. 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapılacaktır. Ardından istişareler yapılarak karar verilecektir"  dedi 

 Düzenlenen toplantıya ilçe belediye başkanları, milletvekili aday adayları, partinin il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile davetliler katıldı.

İl Başkanı Göksel`in konuşmasından sonra aday adayları sahneye tek tek çıkarak kendilerini tanıttılar.

Alfabetik sıraya göre sıralanan adaylar  kendilerini 3 dakika içinde  tanıtmaya başlama konuşmasına

İlk olarak Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdullah Kurumahmutoğlu başladı.

Kurumahmutoğlu`nun Geceye damga vuran konuşmasında şunlara değindi:

Değerli dava arkadaşlarım hepimiz bir dava uğruna buradayız. Bu davayı kıyametin sonuna kadar ama bizlerle ama bizden sonraki dostlarımla devam edeceğine Allah izniyle ve bizimde bu konuda  istikametimiz vardır.

Hepinize  hayırlı olsun  uğurlu olsun bu bu dava Çok şükür liderlerimiz aynı istikamete bakıyor. Bizlerde Milletimizle Aynı İstikamete Bakıyoruz.

Biz bölgemize bu istikamet çerçevesinde gerek ekonomik gerek siyasi gerek kültürel gerek sosyal alanda milletvekili aday adayı olarak nelere yapabilirizi hangi değerleri ortaya koyabilmemizi ifade etmemiz ve anlatmamız lazım.

Ancak süre çok kısadır bu kısa zarfın içerisinde saatler sürecek projelerimizi anlatmaya kifayet yetmeyecektir. O yüzden ben kısa başlıklarla 3 dakikayı doldurmak üzere zamanınızı fazla almak istemiyorum.

 Değerli arkadaşlar. Çok şükür müjde ediyoruz ki, sayın Başbakanımı`za ve Bakanımıza`da  teşekkür ediyoruz. İkinci bir bakanımız oldu Kalkınma Bakanı yani Samsunun Doğu Karadeniz kalkınma projesiyle Artvin`den Samsun`a kadar yeni bir bakanlık geldi. Bu bakanlık önceki bakanlığımızla beraber iki bakanlık olmuştur. Buda Samsunumuz için çok kıymetlidir.

Bu proje kapsamında hükümetimiz gerek Ekonomik, Siyasi, Kültürel ve Sosyal Turizm açılımını sağlamak üzere Samsun`un geçmişte ilk 5 te olan Samsunumuzu bugün çok gerilerde olduğunu fark etmiş ve ekonomik program çerçevesi içerisinde almıştır.  

Bu çerçevede bizlerde kendi yapmış olduğumuz projelerle Türkiye`mizin, Samsun`umuzun önünü açacak uluslar arası projelerimizi hazırladık ve projelerimizi ilgili bakanlıklarımıza ve Sayın Cumhur Başkanımıza Cumhur Başkanlığı seçim sürecinde sunduk.

 Çok teşekkür ediyorum bu duygu ve düşüncelerle bütün Aday Aday arkadaşlarımı saygıyla

ve sevgiyle selamlıyorum.

 

Bafranın haberi, bafra