GÜNDEM

Müftülükler Arası Dostluk Karşılaşmaları

 
 77
Müftülükler Arası Dostluk Karşılaşmaları - İlçe Müftülükleri arası futbol turnuvası şampiyonu olan Bafra Müftülüğü, İlçeler arası dostluk karşılaşmaları düzenliyor.
Bafra Haber

 |  - İlçe Müftülükleri arası futbol turnuvası şampiyonu olan Bafra Müftülüğü, İlçeler arası dostluk karşılaşmaları düzenliyor.

Sporun ayrıştırıcı değil kaynaştırıcı bir unsur olduğuna dikkat çekmek için harekete geçen Bafra Müftülüğü, komşu ilçelerin futbol takımlarıyla maçlar düzenliyor. İlk olarak İlkadım İlçe Müftülüğü ile başlayan dostluk karşılaşması, Kavak İlçe Müftülüğü İle devam etti.

Bu konuda Bafra Müftüsü İsmail Çiçek; "sporun ayrıştırıcı değil birleştirici bir unsur olduğunu ön plana çıkarmak için futbol takımımızla bu faaliyetleri düzenliyoruz. Bütün ilçe müftülüklerini bu bağlamda ziyaret edip dostluk karşılaşmaları yapmayı planlıyoruz. Camilerde gençlerle yaptığımız faaliyetlere ilaveten cami cemaati gençlerden oluşan futbol takımları oluşturduk. Bunun ötesinde diğer kurumları da ziyaret ederek gençlerin spor anlayışı üzerinde pozitif bir etki bırakmak istiyoruz. " dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Müftülükler Arası Dostluk Karşılaşmaları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0