Tanıtım

Mucit Beyinler Zeka Atölyesi Bafra`da Açıldı

 
 2894
Mucit Beyinler Zeka Atölyesi Bafra`da Açıldı - Tanıtımdır - Çocuklara özel akıl ve zeka oyunları atölyesi Bafra`da açıldı.
Bafra Haber

 |  - Tanıtımdır - Çocuklara özel akıl ve zeka oyunları atölyesi Bafra`da açıldı.

Türkiye Üstün Zekâlılar Derneğinden (TÜZDER)  Akıl ve zeka oyunları sertifikalı eğitmen Esra Işık,  Bafra`daki çocuklarımıza dikkat, hafıza ve zeka gelişimi konusunda eğitim verecek.

Oyunun bir öğrenme sanatı olduğunu vurgulayan Esra Işık;  "Zeka oyunları ile çocuklarımızın Psikomotor, dil, duygusal ve zihinsel zeka gelişimini arttıracağız. Çocukların oyun oynayarak zeka, dikkat konsantrasyonu gelişir.
Zeka atölyemizde, YUP, KUPLA, AKIL ve ZEKA OYUNLARI ( Katamino, Camufalage, Zingo,Dixit ) ve dikkat çekme oyunları oynatılmaktadır."                      dedi.

Çocuklar, Mucit Beyinler Zeka Atölyesinde haftada 1 gün 2 saat boyunca eğitim görerek zeka ve hafızalarını güçlendirecekler.
Dünyada yaygın olarak kullanılan bu oyunlar artık Bafra`da.


ABD`de de yer alan UC Berkeley Üniversitesinde Dr.Silvia Bunge yapmış olduğu araştırmalarda IQ seviyesinin en az 13 puanlık artış gösterdiğini belirtmiştir.

Mucit Beyinler Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi
Tabakhane Mahallesi Güven Sokak No:12 Kat:1
Bafra
Tel : 0544 664 1003

         0533 664 1003

 

Akıl, Zeka Oyunları Nedir?

Çabuk öğrenmede geleceğin metodu "Zeka Oyunlarıdır"                     . Zihni açan, aklı çalıştıran, çabuk öğrenmeyi sağlayan bir eğitim metodudur.

Oyun Nedir?

Çocuğun öğrenmeyi reddettiği ya da öğretmekte zorlandığınız konuları çocuğa öğretmenin en iyi yöntemidir. Çocuk oyun oynarken kendi deneyimleri ile öğrenmeyi hızlandırır ve kalıcı bir hale getirir.

Atölyemizde Kullanılan Öğretme Oyun Araçları

YUP ( Yap "               " Uygula "               " Pekiştir )
Çocuklara yönelik kitaplarıyla eğitim, öğretim, dikkat ve zeka geliştirme materyalidir. 50 Ülkede 19 dilde hem oyun keyfini hem de öğrenme başarısını bir arada yaşatıyor.

KAPLA
Pedagojik bir araç olarak eğitim sisteminde kullanılmaktadır. Sabitlenmeden birbirinin tıpkısı parçaların kullanımı, çocukların 3 boyutlu uzayda materyalleri organize etme yeteneğini güçlendirir.  El becerisini ve organizasyon becerisini geliştirir.

AKIL ve ZEKA OYUNLARI  ( Katamino "               " Camufalage "               " Zingo "               " Dixit )

Çocuklar sadece oyun oynayarak

Planlama

Strateji Geliştirme

Mantık Yürütme

Görsel-Uzamsal Düşünme

Yaratıcılık

Dikkat "               " Konsantrasyon

Çözüme Odaklanma

Zeka Potansiyellerini Tanıma ve Geliştirme

Hızlı ve Doğru Karar Verme

Sabretme ve Sıra Bekleme

Hafıza Geliştirme

Becerilerini kazanacak ve bu uygulamalar ile de aynı zamanda zeka seviyeleri gelişerek en az 13 puan artış göstermiş olacaktır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mucit Beyinler Zeka Atölyesi Bafra`da Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0